Supercell’s Brawl Stars spolupracuje s metalovou kapelou DragonForce na novém hudebním videu!








Pokud jste hráč a zároveň metalista, budete nadšeni, když to uslyšíte. Supercell’s Brawl Stars vypouští novou postavu Draca. Na oslavu jeho přírůstku se spojila s nikým jiným než s legendární power metalovou kapelou DragonForce. Bombastický banger ve světle reflektorů se jmenuje ‚Příběh Draca!‘

Je to příběh Draca!

Pokud máte rádi metal a rock, pravděpodobně už víte, kdo je DragonForce. DragonForce pochází z Londýna a založili ho v roce 1999 Herman Li a Sam Totman. Upustili od některých senzačních kytarových sól a jejich písně se většinou točí kolem epických fantasy témat.

Takže, když slyšíte, že spolupracovali s Brawl Stars, víte, že to bude něco mimořádného. Pokud si chcete poslechnout některé z jejich nejlepších, můžete se podívat na ‚Through the Fire and Flames‘ a ‚Heroes of Our Time.‘

Nyní si promluvme o videu Brawl Stars X Dragonforce

Video je docela šmrncovní. Začíná to rozsvícením obrazovky a duněním bubnů. Pak jsou tu naše milované postavy Brawl Stars, ale v kompletní kovové výbavě! Texty byly také dokonale synchronizovány s herním vesmírem.

Dost popisu! Neváhejte a podívejte se sami na video Brawl Stars X Dragonforce. Tohle si určitě zahrajete ve smyčce!

Existují i ​​některé dobroty!

V rámci oslavy spolupráce Brawl Stars a DragonForce jsou k mání bezplatné dobroty! Získejte odměny, které zahrnují spreje Draco, Angry Pins, Happy Clap Pins, 80 drahokamů a velmi speciální ikonu profilu. A do 7. dne můžete získat 5000 Blingů (nebo 1500 Coinů) a naprosto hvězdnou kůži Dark Knight Draco.

Tohle je epická spolupráce, o které jsme nevěděli, že ji potřebujeme. Byli jste nadšení, když jste viděli hudební video Brawl Stars a DragonForce? Komentujte a dejte nám vědět! Pokračujte a chyťte Brawl Stars z Google Play obchodpokud jste to ještě neudělali.

Před odjezdem se také podívejte na naše další novinky. Gang Up, Speed ​​Race and Date Hot Babes ve hře King of Gangs: Idle Mafia Tycoon Game!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com