Obranné derby se letos v červnu chystá shodit bojového tygra, kladiva a dalších jednotek!








Defense Derby, věžová obrana pro více hráčů v reálném čase, právě vypustila všechny podrobnosti o nadcházející aktualizaci z června 2024. Přicházejí nové jednotky spolu s novými událostmi a balíčky. Pokud jste hráli tento PvP titul, sledujte ho, abyste získali plnou verzi.

Pozdravte tygra!

Za prvé, vydávají zbrusu novou jednotku s názvem Martial Tiger. Je to bestie ve více ohledech. Tato jednotka vyniká blízkostí, plošným poškozením a má dvě zabijácké schopnosti: Taeguk a Roar of the Lion. Taeguk zvyšuje své kritické poškození, a jakmile dosáhne vrcholu, spustí se Roar of the Lion a na solidních 1,5 sekundy vyděsí kalhoty každé monstrum v jeho dráze.

Bojového tygra v obranném derby můžete získat prostřednictvím akce Martial Tiger Event, Featured Summon a Step-Up Pack. A od 1. června do 3. června se můžete ponořit do Derby Brawl – Martial Tiger Mirror Match a získat nějaké krystaly Beast na základě vašeho hodnocení.

13. června bude mít Defense Derby další novou jednotku. Je to Hammer Sprite. Tento je z duchovní frakce a přichází se speciální schopností zvanou Objevuje se zlato. Na začátku každé vlny zvyšuje útočnou sílu a rychlost pro sebe a vašeho hrdinu. Od 15. června do 17. června můžete naskočit do zápasu Derby Brawl – Hammer Sprite Mirror Match.

Podívejte se na trailer níže!

A zde jsou nejnovější aktualizace speciálních událostí v obranném derby

Událost Duo Play trvá do 27. června a umožní vám získat úžasné dobroty. Seznam obsahuje Mirage of the Desert, Harun Palace Castle Skin, Duo Entries, Gems, Elixir a Featured Summon Tickets. Můžete je získat dokončením misí v režimu Duo.

A konečně, pokud jste někdo, kdo si možná dal pauzu, ale uvažuje o návratu, je to pro vás. The Returning Guardian Missions nabízí spoustu vychytávek jako Eternal Hearts. Můžete je vyměnit za odměny, jako jsou vstupenky na Miraculous Summon, výběr legendárních jednotek a zlato.

Vezměte si hru z Google Play obchod. A také se podívejte na naše další novinky. WorldWinner spouští svou první sportovní hru, Big Swing Golf, s masivními peněžními cenami!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com