Je to sezóna Wabbit In Stumble Guys x Crossover Looney Tunes!








Stumble Guys x Looney Tunes? Už to zní jako zábava, že? Praštění, klopýtající kluci se spojují s nikým jiným než s bláznivými Looney Tunes. Takže se od dnešního dne připravte, že se po hlavě zřítí do chaosu!

(Ne)Narazit na Looney Tunes!

Stumble Guys x Looney Tunes je součástí aktualizace 0.72. Crossover přináší nové vzhledy postav a zcela nový herní režim. Novými Stumblery jsou Zoot Suit Daffy, Marvin the Martian, King Chungus, Fan, Bugs Bunny, Elmer Fudd a Tweety. Všichni jsou tady, aby klopýtli a vyhráli!

Nový režim Payload Delivery je tady, speciální laskavost crossoveru Stumble Guys x Looney Tunes. Ten vám umožní doručit arzenál běžných ACME gadgetů konkrétním zákazníkům. Budete doprovázet svůj drahocenný náklad, vyhýbat se pastím a přechytračit soupeře.

Budete se snažit udržet váš náklad v bezpečí nebo budete sabotovat váš soupeřův. Jsou tu chemické lázně, točící se kladiva, pružinové boxerské rukavice a dokonce i rakety, které se na vás řítí ze všech úhlů. Zde se podívejte na tento vzrušující crossover níže!

Je tu také nová mapa!

Nejnovější přírůstek má Stumblers rozdělené do dvou týmů Red a Blue. Sporadicky také vylétá TNT z vlastních strojů na výrobu krabic ACME. Také dávejte pozor na trampolíny a větrací otvory pro úniky do nebes. Tovární nastavení ACME je prostě šílené, opravdu!

V rámci aktualizace vypustili další novou kosmetiku, včetně kroků a emocí. Pokud hrajete Stumble Guys, dokážete si představit, jak zábavná tato spolupráce bude. A pokud ne, měli byste vědět, že Stumble Guys je jedním z nejzábavnějších titulů na překážkových dráhách Battle Royale pro více hráčů. Takže pokračujte a podívejte se na to. Vezměte si hru z Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Supercell’s Brawl Stars spolupracuje s metalovou kapelou DragonForce na novém hudebním videu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com