TAT Rumble je moderní beatdown s retro twistem, který přijde letos v červnu








Nadcházející TAT Rumble přináší údery s retro pixelovými snímky a originálním bojovým systémem, který obsahuje některé překvapivé komponenty.

TAT Rumble, plánovaný na 6. června, má jedinečný vzhled. Je to, jako by vaše oblíbené klasické arkádové hry dostaly nový dech. Hra se točí kolem tajemných dvanácti anonymních turnajů (TAT), kde se bojovníci zapojují do neomezeného boje.

Uspořádejte si palubu a nechte vládnout chaosu

Právě zde TAT Rumble vzdoruje očekáváním. S balíčkem karet v ceně zapomeňte na učení složitých komb. Shromažďování Martial Bytes, což jsou v podstatě bojovníci s jedinečnými schopnostmi, vám umožní používat je během bojů. Je to skoro jako vypočítavý boj, ve kterém může trochu štěstí pomoci.

Výhry závisí hlavně na správě zdrojů a načasování pomocí příslušného Martial Byte. Oprášte tedy své schopnosti při stavbě paluby a připravte se na rachot! Vždy se můžete o úroveň výš a zvýšit statistiky svých válečníků, pokud se věci zkomplikují.

Příběhový režim ve dvanácti anonymních turnajích rachot

Kromě pixelového boje má TAT Rumble i další aspekty. Možnost vyprávění také sleduje cestu Hira, dospívajícího bojovníka, který se chce pomstít poté, co jeho otec nevysvětlitelně zemřel na předchozí soutěži TAT. Můžete vstoupit do světa bojů o vysoké sázky a firemních spiknutí.

Je tedy TAT Rumble nadcházejícím fenoménem bojových her? To se včas dozvíme. TAT Rumble mezitím možná stojí za zhlédnutí, pokud hledáte nový směr žánru s pořádnou dávkou vintage šarmu. Jen očekávejte trochu náhodnější rvačku, než je vaše typické bití. V každé soutěži může být překvapení koneckonců velmi účinnou zbraní!

Chcete-li si udělat lepší představu o postavách a grafice, podívejte se na ně oficiální webové stránky! TAT Rumble je k předběžné registraci na Google Play obchod!

Než vyrazíte, podívejte se na záběr z Palico Party Cait Sith v The FFVII Ever Crisis x Monster Hunter Bash!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com