Nejlepší hry pro Android Warhammer








V Obchodě Play je poměrně hodně her Warhammer, od karetních taktických bitevníků až po vážnou akci. Které jsou ale nejlepší? No, to je otázka, na kterou jsme se rozhodli odpovědět v tomto seznamu. Vybrali jsme to, co považujeme za nejlepší hry pro Android Games Warhammer.

Níže můžete kliknout na názvy her a stáhnout si je z Obchodu Play. Hry jsou prémiové, pokud není uvedeno jinak (což je bohužel poměrně hodně).

Nejlepší hry pro Android Games Workshop

Tady jsou tituly!

Warhammer Quest 2: The End Times

V Obchodě Play jsou tři hry Warhammer Quest, ale tato je pravděpodobně nejlepší z nich. Všichni vás vidí, jak prolézáte kobky, bojujete v tahových bitvách a zbavujete svět všeho druhu zla. Je tam i kořist. Mmmmm, kořist.

The Horus Herese: Legions

TCG zasazené do formativního věku kánonu Warhammer 40 000. Postavíte si balíček hrdinů a použijete je k boji s ostatními hráči i s chuligány ovládanými umělou inteligencí. Není to tak úplně Hearthstone, ale není to tak daleko. S IAP je to zdarma.

Warhammer 40 000: Freeblade

Co je lepšího než odstřelovat věci futuristickými zbraněmi? Samozřejmě dupání v obřím robotovi a odstřelování věcí futuristickými zbraněmi. Tenhle pořád vypadá působivě a má pár dobrých výbuchů. S IAP je to zdarma.

Warhammer 40 000: Tacticus

Volně hratelná taktická hra Tacticus vás vyšle, abyste sestavili bezva tým z nejpochmurnějších a nejostřílenějších válečníků z celého světa, aby vytvořili nezlomnou sílu pro tahové bitvy.

Warhammer 40 000: Warpforge

Hlavní obrázek pro naši novinku Warhammer Warpforge.  Zobrazuje herní obrazovku s pozadím zničeného města s několika orkskými kartami na hřišti.

Sběratelský automobilový bitevník, který vám umožní shromáždit všechny druhy hrdinů a odporných lidí z celé galaxie a postavit je a vás otestovat proti hře nebo jiným hráčům, doplněný o několik pěkně drsných arén, ve kterých můžete hrát.

Klikněte sem a přečtěte si další seznamy nejlepších her pro Android




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com