Vylepšete své pruty, protože je čas společně zdolávat monstrózní ryby!








Jste rybářský nadšenec? Pak byste milovali epické věci, které se dějí na ostrově Kaia! Hra HAEGIN’s Play Together právě vydala aktualizaci s příchodem Monstrous Fish. A tak přišel MAAP! Nevíte, kdo jsou? Pokračujte ve čtení, abyste věděli.

Pojďme rybařit!

Nebezpeční vodní tvorové alias Monstrous Fish nyní číhají v docela populárních oblastech Play Together. Můžete je zahlédnout jak v hlubinných, tak v pobřežních oblastech resortu. Je jich šest a představují legitimní hrozbu pro životní prostředí ostrova. Mezi tyto šelmy patří červený žralok a leviatan Melvillei.

Ale nebojte, jsou na tom Monstrous Aquatic Animals Professionals, zkráceně MAAP. Zřídili obchod v oblasti Plaza a připravili se na to, aby vám pomohli seriózně porazit tyto monstra. Když se připojíte k MAAP, budete se moci naučit lana lovu Monstrous Fish prostřednictvím jejich super užitečného průvodce. Podívejte se na průvodce níže!

Můžete také plnit zábavné úkoly. Dokončete je a chyťte speciální jmenovku a nějaký upgrade. Ten může být docela zásadní pro posílení vašeho rybářského prutu. Máte rádi dobrý obřad? Spolu s Monstrous Fish pořádá škola v Plaza of Play Together maturitní ples. Najděte prezidenta školy potulujícího se poblíž, promluvte si a získejte čtvercovou akademickou čepici a akademickou kapuci!

Chytíte tyto monstrózní ryby ve hře společně?

Zachraňte ostrov před těmito divokými zvířaty a získejte odměny. Play Together je neformální mobilní hra, která vám umožní hrát, jak chcete. Podívejte se na to na Google Play obchod. A než vyrazíte, podívejte se na některé z našich dalších novinek. Čekání je u konce! Supercell spouští Squad Busters globálně pro Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com