WorldWinner spouští svou první sportovní hru, Big Swing Golf, s masivními peněžními cenami!








WorldWinner, herní platforma založená na dovednostech, právě spustila svou první sportovní hru. Pod názvem Big Swing Golf si ho můžete zahrát na Androidu, iOS a PC. Hra vám dokonce umožňuje vyhrát skutečné peníze. Takže se připravte na rozhoupání svých virtuálních klubů!

Co je v obchodě Big Swing Golf?

Snažili se, aby hra vypadala co nejblíže skutečnému golfu. Můžete hrát na různých hřištích, každé s jedinečným terénem a povětrnostními podmínkami. Přemýšlejte jako profík, prostudujte si hřiště, zvažte vítr a svah, vyberte nejlepší dráhu střely, nastavte rotaci a zdokonalte svůj švih.

Ve hře Big Swing Golf můžete soutěžit s hráči z celé vaší země. Hra vás spojí s hráči na vaší úrovni dovedností v turnajích jako Daily Putt, Nine Hole Showdown a Hole-in-One Challenge. Abyste mohli hrát Big Swing Golf (a vyhrát peněžní ceny), musíte být starší 18 let a žít v USA nebo Kanadě. Budete se také muset připojit k WorldWinner, ke kterému máte přístup přes jeho oficiální webové stránky.

Existují (skutečné) dobroty k sehnání!

WorldWinner zahájil řadu akcí. Konečná vítězná cena je 15 000 $! Existuje pět Mega událostí pro Big Swing Golf a bezplatné výzvy, jako je Hole of the Week a Daily Putt Rookie Challenge.

Od 13. června do 16. června 2024 se bude konat WorldWinner Open. Tento má pro vítěze cenu 5 000 $. Pokud vaše virtuální golfová hra potřebuje trénink, dva týdny před turnajem se konají zahřívací mega události, které vám pomohou se připravit.

Vyzkoušeli jste někdy WorldWinner? Jedná se o multiplatformní herní komunitu, která pořádá konkurenční cash turnaje pro webové a mobilní platformy. Mají rozsáhlou řadu her, včetně Yahtzee, Bejeweled a Lotería Fantástica.

Mezitím se podívejte, co se děje ve světě her Gacha. Ztracené (peníze) v překladu? Japonská verze WuWa vyvolává chaos kvůli nesprávnému překladu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com