Hry Netflix Reality Universe „Too Hot to Hand“ a „Netflix Stories“ se brzy rozšíří!








Společnost Netflix Games právě zveřejnila vzrušující zprávu. Netflix rozšiřuje svůj Reality Universe o čtyři nové interaktivní hry, které vyjdou koncem tohoto roku. V případě, že vás zajímá, které z nich, jsou to příběhy Netflix, Too Hot to Handle a The Ultimatum.

Kdy Netflix zruší tato rozšíření?

Netflix je známý tím, že proměňuje naše provinilé zábavné binge-watche v hratelná dramata. Tentokrát je to Too Hot to Handle 3 a The Ultimatum: Choices spolu s Netflix Stories: Perfect Match a Netflix Stories: Selling Sunset. Jejich vydání je nastaveno na 18. července 2024, září 2024, 6. června 2024 a podzim 2024.

Po Love is Blind a Virgin River dostávají Netflix Stories letos dvě nová rozšíření. První na řadě je Perfect Match, kde vstoupíte do vily jako účastník. Jako profesionální vztahový podcaster se váš život změní v ironii, když se objeví váš ex. A pak začíná nekonečné drama, když jste uvízli v rozhodování, zda prozkoumat minulé plameny nebo nové možnosti.

Netflix Stories: Selling Sunset vám umožní vstoupit do kancelářského dramatu (jako bychom toho v našich skutečných životech už neměli dost!). Nastupujete jako nejnovější realitní makléř v The Oppenheim Group. Tvrdě spěcháte a snažíte se získat velké seznamy při práci se záludnými klienty a žárlivými kolegy.

Když už jsme u toho, podívejte se na trailer těchto nadcházejících her Netflix Reality Universe!

Láska je zamotaná ve vesmíru reality Netflix

Další na řadě je Too Hot to Handle 3, které vám umožní zničit nechvalně známý ústup a smíchat věci se spárovanými singly. Chloe Veitch, královna Netflix Reality Universe, se vrací, aby vedla workshopy o lásce. Flirtujte a bojujte, abyste získali svou lásku. Pokud jste pořad sledovali, víte, že je to všechno o chaotických milostných trojúhelníkech.

Konečně, The Ultimatum: Choices vám umožní dělat podobná rozhodnutí jako Perfect Match a Too Hot To Handle, ale v hlubším smyslu. Je tu také Chloe Veitch, která vás provede vaším milostným životem. Udělejte těžká rozhodnutí, jako je výběr mezi vázáním uzlu se současným partnerem a hledáním nových romantických dobrodružství. Fuj!

Netřeba dodávat, že seznam Netflix Reality Universe vypadá docela vzrušující. Pokud jste předplatitelem Netflixu, můžete tyto hry hrát zdarma. Mezitím se podívejte na další hry Netflix na Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Vylepšete své pruty, protože je čas společně zdolávat monstrózní ryby!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com