Construction Simulator 4 se spustí na Android s novým režimem pro více hráčů








Máte rádi stavební hry? No, přední stavební sim franšíza upustila od čtvrtého dílu pro Android. Construction Simulator 4 dnes startuje s několika koňskými silami, těžkými stroji a velkými zařízeními. Pokud jste hráli některý ze tří prequelů, víte, že tento bude dobrý.

Co je v obchodě počtvrté?

Tentokrát máte k dispozici přes 80 typů strojů, 20+ špičkových výrobců a spoustu špíny k přesunu. Budete se pohrávat s buldozery, jeřáby, válci, kolovými nakladači, bagry a dalšími. Každé vozidlo je vykresleno velmi detailně.

Construction Simulator 4 uvádí na trh originální mapu s názvem Pinewood Bay, která je inspirována úchvatnou kanadskou krajinou. Scenérie jsou stejně poutavé jako samotné stavební práce. Uvidíte mnoho známých značek ze světa stavebnictví.

Seznam zahrnuje Caterpillar, Case, Bell, Bobcat, Kenworth, Mack Trucks a Liebherr. Své dovednosti také zdokonalíte se stroji od společností ATLAS, CIFA, DAF, Palfinger, Scania a Wacker Neuson. Mrkněte na tento trailer níže a přesvědčte se sami!

Hra obsahuje více než 100 stavebních prací, takže není nouze o projekty, které vás zaměstnají. Vyřešte to kopáním základů, stavbou vysokých mrakodrapů nebo jen výbuchem demolice věcí. A vůbec poprvé v sérii spouští Construction Simulator 4 jak režim pro více hráčů, tak režim pro jednoho hráče.

Chytneš to?

Construction Simulator 4 vychází jako prémiová hra pro Android za 4,99 $. Tato franšíza, vytvořená německým herním studiem Independent Arts Software, poprvé prorazila v roce 2012 na PC a Mac. Byl to hit a do roku 2014 se dostal na Android a iOS.

Podívejte se na hru na Google Play obchod. A před odjezdem se podívejte na naše další novinky. Je to Human vs AI v nadcházejícím MMORPG Nexus: Nebula Echoes.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com