Vampire: The Masquerade Coteries of New York nyní vychází na Android!








Jedním z nejznámějších stolních RPG je série Vampire: The Masquerade. A nyní vypouští svůj nejnovější díl, Vampire: The Masquerade Coteries of New York. Tentokrát upíři potápí své tesáky v New Yorku, městě, které nikdy nespí.

Jste součástí Coteries of New York?

V této hře si vyberete postavu ze tří ikonických klanů vesmíru: prestižní Ventrue, umělecký Toréador nebo rebelující Brujah. Když budete prozkoumávat temné ulice New Yorku jako nově obrácený upír, budete se potýkat s výzvami neživota. S tvým závojem Maškarády, samozřejmě.

Budete uzavírat spojenectví, odhalovat tajemství a strkat nos do nějaké upíří politiky. Po cestě si sestavte vlastní Coterie a komunikujte s různorodým obsazením příbuzných. Patří mezi ně čaroděj Tremere, detektiv Nosferatu, nezávislý Gangrel a Malkavian sto tváří.

Vampire: The Masquerade Coteries of New York je vizuální hra ve stylu románu. Má skvělé umění, bohaté příběhy a složité postavy. Stejně jako ostatní TTRPG ve franšíze. Upíři si navíc ve velkém stylu ukousávají sousto z Velkého jablka. Podívejte se na níže uvedený herní trailer, abyste měli přehled o tom, co je v obchodě!

Vstupte do světa temnoty ve VTM

Vampire: The Masquerade Coteries of New York je narativní hra s hluboce pohlcujícím příběhem, který zkoumá moc, morálku a boj za lidstvo. Přinášejí své vlastní příběhy a soužení spolu s příležitostmi k loajalitě, zradě a vykoupení.

Pokud máte rádi takové hry, můžete se na to podívat Google Play obchod. Jeho cena je 4,99 $ a vydává ho Plug In Digital. Než vyrazíte, podívejte se také na některé z našich dalších novinek. Chcete telefon 8? Udělejte to přes Crossover PUBG Mobile x ROG Saga.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com