Záhadná hra ve stylu Rusty Lake, Květ zla, kapky na Android








Po The Mind Crime: Murder Mystery má Carbon Atom Studio pro vás novou záhadu, kterou musíte vyřešit. Jmenuje se Květina zla. Snoubí klasickou adventuru typu point-and-click s novými vizuálními prvky a spoustou hádanek.

Dokážete rozluštit případ?

Vstoupíte do kůže detektiva Lely ve filmu Květ zla. Je to soukromá vyšetřovatelka, která se zabývá desítky let starým případem vraždy. Je to přesně 27 let! Případ je plný tajemství, hádanek a nečekaných zvratů. Došlo k explozi kvůli inhalátorům Thizz, nebezpečnému halucinogenu.

Lela se může na první pohled zdát trochu hloupá, ale její příběh je něco, díky čemu si ji oblíbíte. Ve skutečnosti bývala policistkou a její nejlepší kamarádka zemřela, když vyšetřovali inhalátory. Takže vidíte, že vražda pro ni není jen další případ; to je osobní. Setkáte se také s řadou dalších zajímavých postav, jako je důstojník Elsa, Chelsea a doktor Lucas Totten, Elsin přítel.

Když už jsme u Tottenů, je to rodina, kolem které se točí záhada. Existuje více než 100 jedinečných hádanek, které jsou integrovány do příběhu s různými úrovněmi obtížnosti. Získáte také systém nápověd, na který můžete klepnout, pokud uvíznete na jakékoli úrovni. Vizuálně má Květ zla komiksovou atmosféru s ručně kresleným uměním.

Podívejte se na trailer k filmu Květ zla níže!

Zkusíte Květ zla?

Hra je kombinací tajemství a dobrodružství a je plná chytrých hádanek. Je to detekce inspirovaná klasikami jako Sherlock Holmes, ale s neotřelými příběhy a moderním okrajem. Proč se nepodíváte na hru na Google Play obchod?

A pokud jste již se sledováním skončili, podívejte se místo toho na rytmickou hru! Zde jsou naše novinky: Rotaeno slaví své 2. výročí s novými skladbami, slevovými balíčky a hrou zdarma!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com