Zenless Zone Zero Datum vydání potvrzeno








HoYovere konečně zveřejnilo oficiální datum vydání své následující akční hry na hrdiny, Zenless Zone Zero. Takže brzy objevíte New Eridu.

Existuje skvělý důvod pro nedávný nárůst zájmu o Zenless Zone Zero. Všichni byli nadšeni z vydání hry kvůli její poutavé grafice inspirované anime a post-apokalyptickému prostředí s nebezpečnými dutinami, které lze objevit. Nadšení se odráží v údajích o předběžné registraci, která překonala 35 milionů hráčů na celém světě.

Jaké je datum vydání?

Zenless Zone Zero formálně otevře servery v 10:00 UTC+8 dne 4. července 2024. To znamená, že pro ty v západní Evropě je 4. července 2:00 a pro ty na západním pobřeží USA je to 7. :00 PM. Dobrou zprávou je, že je stále čas se předregistrovat Google Play a vyhrajte nějaké chutné herní dobroty.

O čem je Zenless Zone Zero?

Nyní, když bylo oznámeno datum vydání Zenless Zone Zero, dovolte mi, abych vám něco o hře řekl. Umístí vás jako Proxy, průvodce, který vezme průzkumníky do nebezpečných Hollows. Pozůstatky rozbité planety, tyto záhadné reality jsou plné záhad a nebezpečí. Shromážděním skupiny odlišných jedinců, z nichž každý má jedinečné dovednosti, budou hráči bojovat s nepřáteli, plnit úkoly a řešit hádanky tohoto bizarního nového světa. Toto postapokalyptické dobrodružství slibuje bohatý příběh, napínavé boje a spoustu průzkumu.

Zenless Zone Zero, která byla spuštěna s cross-play, vám umožní spojit se s kamarády, ať už hrají na mobilním zařízení nebo na PlayStationu. Bez ohledu na to, jakou platformu nazýváte domovem, můžete společně prozkoumat Hollows a překonat všechny překážky, které se vám postaví do cesty.

Zenless Zone Zero proto nabízí něco pro každého, bez ohledu na úroveň zkušeností, ve hrách na hrdiny. Se svou módní grafikou, fascinujícím vesmírem a napínavou hratelností hra vypadá jako letní pecka.

Než vyrazíte, podívejte se na úryvek na Reverse: 1999 And Sora Gumi Team Up for Half-Anniversary Celebration!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com