World of Warships: Legends slaví 80. výročí Dne D v příští aktualizaci








Věříš tomu? Je to 80 let, co nastal den D. Mluvím o World of Warships: Legends a jeho nadcházející aktualizaci, která oslavuje 80. výročí Dne D. Je tedy zřejmé, že jsou tu nové kampaně, mise a speciální vojenské vyznamenání. Pojďme si to dát naplno!

Jezděte na přílivech… nebo na vlnách!

Další aktualizace vyjde v červnu. Nová kampaň s názvem ‚Skyreaper from the Lowlands‘ je první ve frontě. To bude trvat pět týdnů a má 100 milníků. Pokud u toho vydržíte a získáte podporu admirality, získáte prémiový holandský křižník úrovně VII, De Zeven Provinciën. Získáte také nového historického velitele Karla Doormana, který povede vaši námořní flotilu do bitvy.

K 80. výročí Dne D nebo bych měl říci vylodění v Normandii má World of Warships: Legends nachystáno spoustu misí. Jsou nabité sběratelskými kartami, jejichž prostřednictvím odemknete francouzskou bitevní loď úrovně III Courbet 1944. Obchod má také historické lodě jako Texas, Belfast a nový torpédoborec Haida připravené k akci.

Tato aktualizace přináší několik skvělých úprav pro všechna letadla. Očekávejte větší hangáry, rychlejší časy nabíjení, více bomb a novou mechaniku paliva v letadle. A pokud vás baví fotbal, pak 10. června začíná webová událost Goleador Championship. Střílejte góly a odemykejte 24 speciálních nášivek na trička, spotřební kamufláže a trvalou kamufláž pro Fidži.

Součástí aktualizace jsou také dvě nové sezóny Brawl. Fleet Battles jsou také zpět, s divizemi pro pět hráčů, které si to vybojují za nějaké epické odměny. Chcete se podívat na vše, co se děje? Podívejte se, co se chystá k 80. výročí Dne D ve World of Warships: Legends!

Podrobné informace o všech událostech najdete v kompletních poznámkách k tomuto patchi oficiální stránka.

Hráli jste někdy WoW Legends?

Pokud ne, řeknu vám, co to je. World of Warships: Legends je námořní MMO, kde můžete velet nejlegendárnějším lodím historie. Můžete naverbovat ikonické velitele, upgradovat svou flotilu a bojovat s hráči z celého světa. Podívejte se na to na Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Magic Research 2 Drops na Android s čerstvým příběhem a novými kouzly.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com