Je to člověk vs AI v nadcházejícím MMORPG Nexus: Nebula Echoes!








Nexus: Nebula Echoes je nadcházející inovativní MMORPG nové generace od Magic Network. Očekává se, že hra vyjde na Android v červnu minulého týdne a nyní je otevřena pro předběžné registrace. Vydavatelé jsou známí svým dalším oblíbeným titulem pro mobily, Magic Chronicle: Isekai.

O čem je Nexus: Nebula Echoes?

Je to sci-fi RPG, kde se vydáte vstříc futuristickému dobrodružství. Je to v daleké budoucnosti, kde se lidé a umělá inteligence buď spřátelí, nebo se utkají o dominanci. Nyní budete hrát roli Deus Ex nebo Cyberpunk 2077 a rozhodnout o výsledku.

Každá volba, kterou v Nexus: Nebula Echoes učiníte, posílá příběh různými směry. Souboj vypadá docela zajímavě. Budete ovládat futuristické zbraně a prozkoumávat kyberpunkové město, které je plné neonových světel. Je také plná tajemství, která na vás čekají, až je odhalíte.

Tvorba postavy v Nexus: Nebula Echoes vypadá také zábavně. Získáte spoustu jedinečných tváří a osobností, abyste si mohli vytvořit dokonalou postavu. A dokonce si můžete vybrat jejich povolání z mnoha možností.

Předběžná registrace?

Pokud jste hráli některou z her mezi Shadowgun Legends, Cyberika a Implosion: Never Lose Hope, víte, že Nexus: Nebula Echoes bude něco podobného. Osobně se mi opravdu líbil jeho vzhled, a proto ho pravděpodobně vyzkouším, jakmile spadne.

Do hry se můžete předběžně registrovat na Google Play obchod Nyní. Hraje se zdarma. Pokud se předběžně zaregistrujete, můžete také získat vzrušující kořist. Zachyťte 50 Reddgems, 2 Medium Halidom Originite a 300K Starium.

Právě dnes vypadla nová hra. Podívejte se na naše novinky. Hra podobná SINoALICE Assault Lily Last Bullet W upouští svou globální verzi!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com