Rotaeno slaví své 2. výročí s novými skladbami, slevovými balíčky a hrou zdarma!








Rotaeno, Rotation-Control Rhythm Game, má dva roky. XD Network tedy připravuje obrovskou aktualizaci (a několik překvapení) na 2. výročí Rotaeno. Tato výroční aktualizace je nabitá spoustou čerstvého obsahu. Sledujte nás, abyste získali všechny podrobnosti!

Nejdříve!

Cena Rotaeno je v Obchodě Play běžně 2,99 $. Od 30. května bude základní hra ke stažení zcela zdarma na celý týden pro Android i iOS. Ano, do 5. červnačt2. výročí Rotaeno vám umožní získat hru zdarma. Hráči poprvé, čtete to?

Druhé výročí Rotaeno je také vaší zlatou šancí ponořit se do světa více než 50 písní. Zažijte skvělé gyroskopické ovládání hry zdarma! Získáte více než 20 nových skladeb k jamování, přičemž šest skladeb je k dispozici zdarma.

Součástí aktualizace budou také dva speciální hudební balíčky s některými velkými jmény ze světa Vocaloidů. Poslechněte si hity jako Vampire, Otome Dissection a Android Girl od Deco*27 nebo God-ish, Nee Nee Nee a Non-breath Oblige od Pinocchio-P. Tyto balíčky také přicházejí s novými postavami, jako je Rag Doll Hoppe a Landmine Ilot.

Co dalšího se děje během 2. výročí Rotaeno?

Aktualizace vás také vezme na vzrušující nové dobrodružství. Příběh se odehrává na bujné planetě Silvano, kde se připojíte k hlavnímu hrdinovi Ilotovi a partě místních elfů v jejich misi zachránit jejich domov před nadměrným využíváním. Nová kapitola rozšiřuje vyprávění a přináší Cheri nové výzvy, sběratelské předměty a dokonce i novou postavu!

Kromě toho, že to bude zdarma, Rotaeno 2nd Anniversary také sníží masivní slevy až 50 % na všechny hudební balíčky. Denně se rozdává hvězdné drahokamy, které vás zásobí na rok.

Hráli jste někdy Rotaeno? Pokud ne, zapište si hru nyní na Google Play obchod aby si to vzal zdarma.

Před odjezdem se podívejte na naše další novinky. World of Warships: Legends slaví 80. výročí Dne D v příští aktualizaci.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com