Hra podobná SINoALICE Assault Lily Last Bullet W upouští svou globální verzi!








Hra Gacha od Pokelabo, Assault Lily Last Bullet W, dnes spustila svou globální verzi pro hráče po celém světě. Je to RPG v pseudoreálném čase, které v lednu 2021 vydalo svou japonskou verzi na mobily. Globální verze, kterou vydala So-net Entertainment, bude mít plný anglický překlad, ale japonský dabing.

O čem to je?

V Assault Lily Last Bullet W global ovládáte jednu ze čtyř lilií. Tyto lilie jsou válečníci, kteří bojují s obrovskými monstry zvanými (ehm) ‚Obrovské.‘ Hra vychází ze stejnojmenného anime, takže pokud jste ji viděli, děj už znáte. Příběhový režim vás provede jako rekapitulace anime.

Existují různé prvky, včetně ohně, vody a větru. Narazíte také na věci jako Nightmares (nebo Orders) a čtyři typy DPS s jediným cílem a poškozením AoE. Lilie mohou získat kritické dovednosti a mají také jedinečnou schopnost jednou za zápas zvanou Vzácná dovednost.

Vyberete si čtyři postavy (včetně sebe), které vám pomohou vyhrát bitvy. Existuje systém zvaný Legion Battles, což je vaše PvE založené na cechu. Otevřete místnost pro svou legii (nebo Gildu) a společně ji vyčistíte.

SINoALICE je také od Pokelabo a mezi těmito dvěma hrami můžete snadno najít mnoho podobností. Soubojový systém, převody a mnoho dalších funkcí. Pokud se vám líbila SINoALICE, pravděpodobně se vám bude líbit i Assault Lily Last Bullet W. Nebo pokud jste fanouškem anime, pak byste možná měli zkusit hru také.

Na globální verzi Assault Lily Last Bullet W se pracovalo téměř tři roky. Teď, když je to venku, vyzkoušíš to? Podívejte se na to na Google Play obchod.

Mezitím se podívejte na naše další novinky. Netflix otevírá předběžnou registraci pro hru Cozy Grove: Camp Spirit, An Animal Crossing: New Horizons-Like Game.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com