Talisman: Digital Edition se stává navždy zdarma, zatímco se připravuje nové páté vydání








Nomad Games oznámili, že pracují na zcela nové verzi Talismanu. Tato hra bude vycházet z 5. vydání klasické deskové hry od Avalon Hill. Ale větší novinkou je, že aktuální verzi Talisman: Digital Edition vydávají ZDARMA na mobilu i PC.

Co je na tom nového?

No, pokud tuto hru sledujete, víte, že je to již 10 let, co existuje. A v průběhu desetiletí byla klasická verze nabízena zdarma na mobilu prostřednictvím časově omezených bezplatných stažení nebo dárků. Ale tentokrát dělají Talisman: Digital Edition zdarma navždy.

Odstranění cenovky je součástí oslav chystaného Digital 5čt Edice. Nomad dokonce dal té staré nové jméno – nyní se jmenuje Talisman: Digital Classic Edition. Tím, že se základní hra stane volně hratelnou, doufají, že hra opět osloví zcela nové publikum.

Talisman: Digital Edition neprojde poté, co bude zdarma pro všechny, žádné změny. Všechna rozšíření, postavy a legendární balíčky budou stále k dispozici a můžete si je koupit, jak a kdy chcete (jako dříve).

Hráli jste někdy Talisman?

Jedná se o legendární fantasy deskovou hru vytvořenou Games Workshop, která se poprvé objevila na scéně již v roce 1983. Ve hře se pustíte do epických výprav ve světě plném nebezpečných nepřátel a drsných výzev.

Skvělou zprávou je, že nadcházející 5. edice přinese úžasné nové umělecké dílo, přepracované figurky a hratelnost, která je efektivnější a přístupnější. Pro PC hráče se dostane na Steam někdy koncem tohoto roku. Jiné platformy mohou trvat trochu déle.

Takže neváhejte a pořiďte si Talisman: Digital Edition zdarma od Google Play obchod. A před odletem se podívejte na naše novinky o některých vzrušujících událostech. Ni No Kuni: Cross Worlds má dva roky! Získejte zvláštní předvolání a dárky k druhému výročí.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com