Aktualizace Warhammer 40K: Tacticus brzy zahodí The Machines Of War!








Warhammer 40K: Tacticus vydá novou aktualizaci Machines of War v červnu tohoto roku. Pokud jste své šampiony vedli nekonečnými křížovými výpravami, je čas připravit se na další úroveň. Chcete znát úplné podrobnosti? Sledujte, jak vám dám úplný přehled.

Vůbec poprvé!

S aktualizací Machines of War budete moci povolat stroje hromadného ničení na bojiště 41. tisíciletí. Také můžete použít šestou jednotku, kterou můžete vytrhnout z mřížky hexu jako svou vlastní stacionární zbraň. Můžete je použít v herních režimech Arena, některé Tournament Arena, Guild Raids a Guild War.

Spolu s aktualizací Machines of War vypustí Warhammer 40K: Tacticus také aktualizaci World Eaters. Pokud jste byli zaneprázdněni sbíráním lebek, je na čase uvolnit místo Azkor the Exalted Eightbound. Toto je třetí World Eater, který se připojil ke hře s nějakou vážnou tankovací silou.

Hráli jste někdy Tacticus?

Warhammer 40,000: Tacticus je tahová taktická strategická hra. Je to 36čt titul v sérii Warhammer 40K a vypadl v srpnu 2022. Díky intenzivním bitvám a obrovskému vesmíru k prozkoumání existuje více než 73 šampionů a 16 hratelných frakcí.

Hra, kterou vydalo Snowprint Studios, nabízí PvE i PvP bitvy. Každá kampaň je rozdělena do pěti kapitol s přibližně 20 bitvami na kapitolu. Každá kapitola končí soubojem s bossem proti postavě, kterou můžete odemknout. Postavy obvykle přicházejí s jednou aktivní a jednou pasivní schopností.

Pokud jste ji ještě nehráli, stáhněte si hru z Google Play obchod. A nezapomeňte se naladit na další aktualizace aktualizace Machines of War hry Warhammer 40K: Tacticus!

Podívejte se také na naše další novinky. Fortias Saga je nové akční dobrodružství pro Android podobné Epic Seven.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com