Capybara Friends je nová slučovací hra od tvůrců Capybara Rush








Kolik typů slučovacích her jste hráli? Počkej, můžu říct. Pravděpodobně jste sloučili sídla, draky a stromy, abychom jmenovali alespoň některé. Ale spojili jste plyšáky? To také s drápovým strojem? Jo, pozdravuj Capybara Friends, která má přetíženou roztomilost.

Sloučit plyšové hračky

Capybara Friends je kapybara, která spojuje plyšové hračky. Ve hře není co dělat, abych byl upřímný. Stačí sloučit plyšové hračky, které vypadnou ze stroje na drápky. Podobní plyšáci se spojí, aby se z nich stal jiný plyšák. Ale ale ale…

Jsou to mazliví plyšáci kapybary, kteří vás chytnou za srdce. Spojte je a vytvořte ty nejroztomilejší a nejunikátnější kapybary, jaké jste kdy viděli. Objevíte jedinečné kombinace, díky kterým se budete nahlas smát, nebo budete úplně ‚Awww!‘

Existuje spousta různých typů plyšáků, které je třeba objevit. Bzučící včelí kapybara, koblihová kapybara, kapybara houpající chladivé sluneční brýle, šmoulí kapybara, kapybara kapající. Myslíš, že to je ono? Ne, dokonce dostanete kapybary s jinými zvířaty. Uvidíte jednu na vrcholu želvy, jednu s pelikánem a divokou s krokodýlem.

Čím více se spojíte, tím roztomilejší A PODIVNĚJŠÍ budou! Proč se nepodíváte na toto zábavné video Kapybarských přátel níže?

Pokud máte rádi roztomilé!

Hra Capybara Friends, kterou vydala společnost TapMen, je zdarma. Hráli jste Capybara Rush? Ano, tato hra je také od TapMen. Mají obrovskou řadu podivných, jedinečných a zábavných her. Podívejte se na jména a posuďte je sami: Long Nose Dog, Jaw Evolution – Mewing, Tennis Cat 3D, Banana Cat Jump, El Gato Game – Cat Race, Axolotl Stars, Duck on the Run, No More Veggies a kdovíco ještě!

Pokud o nich chcete sledovat další roztomilá videa, podívejte se na oficiální kanál YouTube. Zveřejnili o hře několik vtipných a roztomilých videí. V tomto ohledu vyzkoušejte Capybara Friends! Chyť to z Google Play obchod. A dejte nám vědět která kapybara jsi.

Hledáte něco jiného? Podívejte se na naše další novinky. Talisman: Digital Edition se stává navždy zdarma, zatímco se připravuje nové páté vydání.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com