Magic Research 2 Drops na Android s čerstvým příběhem a novými kouzly








Máte rádi inkrementální RPG? Pak jste určitě hráli Magic Research, který v roce 2023 vypadl a stal se hitem. Nezávislý vývojář této hry, Maticolotto, je zpět se svým pokračováním Magic Research 2 pro Android, Steam a iOS.

O čem je Magic Research 2?

Tento sdílí některé základní prvky s originálem. Za prvé, je to textové inkrementální RPG. Zkoumání a studium magie za účelem naučení se nových kouzel a bojového systému v Průzkumu budou podobné. Základní uživatelské rozhraní je také téměř stejné.

Magic Research 2 má ale spoustu dalších nových věcí. Od příběhů a nepřátel až po kouzla a předměty, můžete to nazvat zcela svěží hrou. Hra je plná tajemství ukrytých ve více než 120 dějových liniích (originál jich měl 99).

Kouzla organizují Živly místo Škol. Budování budete muset pečlivě naplánovat, protože pozemek je omezený. Inventář je nekonečný a vytváření položek můžete automatizovat. Lektvary jsou dobíjecí zařízení, nikoli spotřební materiál.

Ve hře Magic Research 2 začínáte jako začínající čaroděj. Vaším jediným úkolem je najít nebo vytvořit Kámen mudrců, legendární předmět, o kterém se říká, že vyléčí jakoukoli nemoc. Cestou objevíte mnoho o magii a světě kolem vás. Můžete transmutovat přes 250 různých předmětů a nalézt nespočet synergií k vytvoření toho nejlepšího vybavení pro vaši stavbu.

Vyzkoušíte to?

Magic Research se ukázal jako dobrá přírůstková hra, zejména textová. Bere ty nejlepší části jinak složitého a nudného žánru a dělá je zábavnými a propojenými. Stejně jako první je i Magic Research 2 prémiová hra, která stojí 4,49 $. Můžete to chytit z Google Play obchod. A pokud chcete vyzkoušet demo verzemůžete si ho také zdarma stáhnout.

Před odjezdem se podívejte na naše další novinky. Aktualizace Warhammer 40K: Tacticus brzy zahodí The Machines Of War!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com