Vstupte do kafkovského dobrodružství při hraní Kafky, nyní na Androidu!








Četli jste nějaké dílo Franze Kafky, německého autora specializujícího se na surrealistickou fikci? Pokud jste dělali a milovali jeho práci, budete milovat tuto hru založenou na jeho životě a práci. Je to definitivní kafkovské dobrodružství nazvané Playing Kafka od Charles Games. Tento nezávislý vydavatel vydal tituly jako Beecarbonize.

Je to Kafka, samozřejmě, je to dobrodružství ohýbání mysli!

Franz Kafka je známý svými surrealistickými (a často znepokojivými) příběhy, jako je „Proměna“. Ve skutečnosti ho můžete nazývat OG existenciální podivnosti, protože jeho styl psaní mísil realitu s děsivou fantazií. Nyní vás tato dobrodružná hra Playing Kafka zavede přímo do neskutečného a děsivého světa spisovatele 20. století.

Příběh začíná, když se jednoho rána probudíte a budete zatčeni. Jako, bez důvodu. V práci nahradili vaše obvyklé kolegy lidé, které ani nepoznáváte. To je jen první den ve hře Playing Kafka. Hra vás vtáhne do světa vzhůru nohama, kde nic nedává smysl. Většina zápletek pochází přímo z Kafkových děl, jako je „Soud“, „Zámek“ a těžká vztahová témata z „Dopisu jeho otci“.

Hraní Kafky je strašidelné, ale je to pěkné dobrodružství

Hra je plně namluvená a má elegantní vizuální prvky, které vás vtáhnou přímo do té napínavé kafkovské atmosféry. Budete činit rozhodnutí, která utvářejí vyprávění, zabývat se atmosférickými hádankami a činit kritická rozhodnutí, která vedou k vícenásobným výsledkům.

Hratelnost dobrodružství Playing Kafka drag-and-drop oživuje postavy a prostředí. Získáte tři knihy a tři kapitoly. Je to jako kdyby ožila temná, filozofická kniha. Budete procházet nespravedlivým soudem, zápasit s nejednoznačnou prací a snažit se uniknout dusivé přítomnosti svého otce.

Charles Games vyvinul dobrodružství Playing Kafka k uctění 100. výročí Kafkovy smrti ve spolupráci s Goethe-Institutem v Praze. Pokud jste fanouškem Kafky (nebo i když nejste), podívejte se na hru Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Hotline oblíbená PC hra Katana Zero podobná Miami spuštěná na Androidu Netflixem.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com