Ni No Kuni: Cross Worlds má dva roky! Získejte zvláštní předvolání a dárky k druhému výročí








Ni No Kuni: Cross Worlds slaví dva roky! Netmarble má vše připraveno pro pořádnou oslavu se vzrušujícími novými událostmi a časově omezenými funkcemi. Ni No Kuni: Cross Worlds Second Anniversary také přináší speciální předvolání a dárky!

Všechno nejlepší k druhému výročí!

První na řadě je Foot Race: Sagartha běžící nyní do 19. června. Proběhněte mystickým starověkým městem Sagartha a získejte věrnostní vstupenku až čtyřikrát týdně. Po každém závodě získáte odměny podle toho, jak daleko se dostanete. Mezi odměny patří Choice Summon Coupons, 5hvězdičkové balíčky Tetro Puzzle Selection Pack, Sparkling Hearts a další.

K dispozici jsou také speciální svolávací kupóny Ni No Kuni: Cross Worlds Second Anniversary. Prostřednictvím akcí můžete získat celkem 2 222 těchto kuponů. Za odměny z kuponů můžete také získat truhlu s kostýmem Cluu k 2. výročí a jantarový vyhazovač Cluu k 2. výročí.

V okolí Evermore jsou skryté mise Ni No Kuni: Cross Worlds Second Anniversary Hidden Missions. Vystopujte je a dokončete je, abyste odhalili vzácnou čtyřhvězdičkovou truhlu s vybavením 2nd Anniversary a titul 2nd Anniversary.

Konečně je tu 2x radost! Událost mise. Pouhým přihlášením se do království během období akce získáte speciální svolávací kupóny 2. výročí. Mezi další mise patří darování království a samozřejmě Foot Race: Sagartha. Zde jsou odměny další úrovně. Máte šanci získat 2nd Anniversary Rare 4hvězdičkovou Familiar Selection Capsule, Rare 6hvězdičkovou truhlu na hračky a další.

Takže, pokud máte chuť na nějakou epickou zábavu, vezměte si hru z webu Google Play obchod a připojte se k oslavám!

Máte rádi hry, které jsou interaktivní a plné příběhu? Pak se podívejte na naše další novinky. Arkána ve světě Hobita? Je to Halfling Dale, nová výpravná hra pro Android!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com