Fortias Saga je nové akční dobrodružství pro Android podobné Epic Seven








Fortias Saga: Action Adventure je nejnovější RPG od tvůrců Shadow Slayer: Demon Hunter, Ondi Technology. Je to bezplatná hra, která je nyní k dispozici pro Android. Hra vám umožní prozkoumat svět, kde se hrdinové střetávají s temnými silami a přivolávají hrdinu svých snů.

Co je vzrušujícího ve Fortias Saga: Action Adventure?

Ve hře vstoupíte do Fortias, země plné legend, tradice a spousty monster. Je to 730. rok kalendáře Eradel, plácnutí uprostřed války mezi lidmi a zlými temnými silami.

Vaším úkolem je cestovat různými světy, bojovat s bestiemi a sbírat kořist. A kořist myslím všechno a cokoliv. Je tam zlato, diamanty, chléb, ovoce. Prostě to musíte chytit! Všechny tyto dobroty pomohou vám a vaší partě, když stojíte proti zlým silám.

Chcete vidět, jak to vypadá? Podívejte se na herní trailer níže!

Jeho systém vyvolávání je dobrý!

Systém vyvolávání ve Fortias Saga: Action Adventure je docela fajn. Existuje více než 90 hrdinů, ze kterých si můžete vybrat a naverbovat do svého týmu. A jsou tu tisíce monster a bossů, se kterými se dá bojovat, takže to asi nebude působit tak monotónně. Má také jedinečnou grafiku starého stylu a stovky map.

Není to tak, že bychom takové hry ještě nehráli. Pokud ale rádi každou chvíli zkoušíte nové RPGS, Fortias Saga: Action Adventure vypadá jako slušná volba. Pokud to chcete zkontrolovat, zamiřte na Google Play obchod. Aktuálně se hraje o obrovskou odměnu. Můžete hrát a vyhrát až 30 Hero gacha a 3000 rubyů z Heroic Fanmade Video Contest.

Hledáte nové hry, které nejsou obvyklé? Pak se podívejte na naše novinky o této nové hře. Vstupte do kafkovského dobrodružství při hraní Kafky, nyní na Androidu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com