Rozkošná hra Gacha Trickcal Re:VIVE Global Release Leaks








Mobilní gacha hra Trickcal Re:VIVE, známá svými super roztomilými a veselými postavičkami s směšně utahanými tvářemi, je připravena na globální vydání.

Zde je krátký příběh: A Příspěvek na Redditu obrátil několik očí. Někdo narazil na skrytý odkaz na nevydanou verzi Trickcal Re:VIVE na webu Google Play obchod. Seznam, který je nyní pryč, zobrazoval anglický text a potvrdil BiliBili Games jako vydavatele pro globální vydání. BiliBili hry, co? To způsobilo v online gacha komunitě trochu pozdvižení.

Někteří lidé mají obavy. Viděli, jak si BiliBili Games poradili s dalšími globálními vydáními, a řekněme, že to nebylo vždy dobře přijato. Jiní jsou optimističtější a doufají, že je to nový začátek pro BiliBili a Trickcal Re:VIVE.

Jeden uživatel na Redditu se ozval s tím, že nedávno dokončil překlad příběhu hry. Chválí ji také za to, že je vtipná a plná internetových odkazů a doporučují ji každému, kdo hledá ležérní, odlehčenou hru s hloupým příběhem a svéráznými postavami.

Co čekat

Myslete na strategické karetní bitvy s obratem. Svůj balíček si budete stavět, když se budete probojovávat skrz kobky, ale výzvy se pokaždé mění. Hra je plná odkazů na internetové vtipy a popkulturu. Kromě toho by každodenní úkoly neměly trvat věčnost, ale buďte připraveni vyvinout určité úsilí, abyste své postavy vylepšili.

Takže byste se měli vzrušovat? To záleží. Globální vydání Trickcal Re:VIVE je něco, na co je třeba dávat pozor. I když se někteří hráči obávají možného vydavatele, základní hra zní poutavě a umělecký styl je nepopiratelně roztomilý.

Pokud hledáte super pohodovou hru s rozkošnými postavami a praštěným příběhem, Trickcal Re:VIVE může být váš jam. Ale pokud se obáváte, jak BiliBili Games zvládnou globální vydání, možná budete chtít počkat a uvidíte, jak se věci otřesou.

Než vyrazíte, podívejte se na kopii hry Brown Dust 2 X Mushoku Tensei Season 2 Collaboration!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com