Nerd Survivors je Fantastická realita zasazená do vesmíru Doom & Destiny








Nerd Survivors, divoká kulka-nebeská akční rogue-lite, byla nyní spuštěna pro mobilní zařízení. Na Steamu pro PC hráče již vyšla v únoru 2024. Tato hra byla inspirována Vampire Survivors a byla vydána společností HeartBit Interactive. Tito lidé jsou známí díky populární sérii Doom & Destiny.

O čem je kniha Nerd Survivors?

Je to o čtyřech praštěných kamarádech. Oddechují si na jednom ze svých herních večerů, když se vše najednou zvrtne do dobrodružství, které se vymkne kontrole. Čtyři přátelé se dostanou do bláznivého fantasy světa z vesmíru Doom & Destiny, který se hemží nejrůznějšími směšnými příšerami.

Takže, co dělají? Popadnou, co se dá – od granátů na pizzu po kouzelné fidget spinnery, a začnou odstřelovat. Nerd Survivors začíná pouze s jednou postavou, ale postupem času můžete odemknout více než 20 dalších. Prostředí, ve kterých bojujete, jsou různorodá s různými sadami nepřátel.

Hra v Nerd Survivors je klasickým přežitím hordy. Uhýbáte, sbíráte zkušené koule a peníze a necháte svou postavu automaticky rozdávat bolest. A v jednu chvíli získáte místo pouze pro čtyři zbraně a šest perků.

Většinu položek lze upgradovat až pětkrát, samozřejmě s určitými náklady navíc. Přežijte mapu a odemknete Forge. Získáte také spoustu možností přizpůsobení dostupných pro váš arzenál. Proč se nepodíváte na hru níže?

Nejprve si můžete vybrat verzi Lite

Cena Nerd Survivors je 2,99 $. Pokud to však chcete jednou vyzkoušet, aniž byste zaplatili plnou cenu, můžete tak učinit získáním bezplatné verze Nerd Survivors Lite. Má menší seznam postav a některá omezení ve Forge of Destiny. Ale stále obsahuje veškeré vzrušení z plné hry.

Takže pokračujte a podívejte se na plná verze nebo Lite verze v obchodě Google Play. A podívejte se také na naše další novinky. Netmarble otevírá předběžnou registraci pro sedm smrtelných hříchů: NEČINNÁ.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com