Tvůrci Roterry spustili uzavřený beta test pro SlidewayZ – hudební cestu








SlidewayZ – A Musical Journey je nová logická hra s posuvnými dlaždicemi od DiG-iT! Hry. Jsou týmem, který stojí za oceněnými sériemi Roterra a Excavate. Vývojáři spustili uzavřený beta test SlidewayZ pro přehrávače Android i iOS.

O čem je SlidewayZ – hudební cesta?

Budete klouzat roztomilé postavičky, abyste si uvolnili cesty a sbírali odměny, zatímco budete objevovat různé světy. Tyto rozkošné postavičky můžete přesouvat vesmírem, přes plovoucí sudy a dělat více. Hra může vypadat povědomě, ale v těžších hádankách čekají záludné zvraty. A pro opravdovou výzvu můžete vyzkoušet extra tvrdý režim.

SlidewayZ lze snadno vyzvednout a obsahuje sbírku roztomilých postaviček a jedinečných nastavení. Můžete dokonce potkat pandy ve vesmíru nebo draky bruslit na ledě! Sbírejte je všechny a vychutnejte si při hraní klasickou hudbu od skladatelů jako Mozart, Beethoven a Mendelssohn. Tato hra vám může dokonce připomínat Minions, ale s různými barvami.

Na hře se stále pracuje a vývojáři ji chtějí dále vylepšit. A tak vydali omezenou ranou beta verzi SlidewayZ, aby ji otestovali. Plná hra má vyjít ve 2. čtvrtletí 2024 nebo ve 3. čtvrtletí 2024. Pokud si ji chcete vyzkoušet, zamiřte na tento uzavřený beta test SlidewayZ oficiální stránka.

Stále si nejste jisti? No, žádný strach! Mám tady pro vás trailer ke hře. Podívejte se na to a rozhodněte se, zda se chcete zúčastnit uzavřeného beta testu SlidewayZ.

Číslice! Hry jsou na scéně téměř deset let. Snaží se podporovat vytváření her, které jsou zábavné, naučné a interaktivní. Pokud jste hráli jejich sérii Excavate nebo Roterru, pravděpodobně byste věděli, jaké druhy her ‚kopou‘. A to by vám asi mělo stačit k tomu, abyste si řekli, jaká hra SlidewayZ – A Musical Journey bude.

I když zatím nemohu nic předvídat, jsem nadšený, že to vyzkouším. Přihlásili jste se do uzavřeného beta testu SlidewayZ? Mimochodem, než vyrazíte, podívejte se na některé z našich dalších novinek o dalších nových hrách pro Android. Omega Knockout je arkádová boxerská hra s 16bitovým obrazem.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com