Arkána ve světě Hobita? Je to Halfling Dale, nová výpravná hra pro Android!








Většina z nás vyrostla při čtení nebo sledování seriálu Hobit. Představoval si někdo z vás být jedním? Řekněme, že jste půlčík, který žije dobrým životem v útulné, klidné vesnici. Zní to trochu zasněně, musím říct. Nyní se tento sen proměnil ve virtuální realitu. Mluvím o hře, Halfling Dale, od Wysiwyg Wizards, která nyní vychází pro Android.

Žijte jako hobit v Halfling Dale

Ve hře se ocitnete v typické tolkienovské komunitě. Tam se vaše největší starosti obvykle týkají toho, co bude k večeři. Ale pověst vaší rodiny je ohrožena kvůli tomu, že váš bratr utekl s trpaslíkem poté, co ukradl Daleovo vzácné dědictví.

Takže ano, život ti dal citrony. Nyní se budete muset orientovat ve vzestupech a pádech polovičního života. Budete se starat o různé úkoly, od soutěží v pečení a ohřívání rukou u ohně až po tanec na Jarním jarmarku a sledování ohňostrojů. Získáte tři festivaly Halfling Dale nabité akcemi.

Halfling Dale vám umožní přizpůsobit své postavy tak, aby vyhovovaly vaší fantazii půlčíka. Staňte se, čím chcete: pracovitým a poctivým typem, veselým škarohlídem, odvážným a přímočarým polovičatým nebo rozumným chlapem. Můžete si dokonce vybrat z osmi různých profesí, koníčků a postojů, abyste mohli formovat svou postavu.

Život v údolí je o volbách. Vypořádejte se se svým záludným bratrancem, rozhodněte se, odkud získáte houby, nebo uložte ohňostroj. The Dale překypuje potenciálními přátelstvími a milostnými zájmy. Setkáte se zde se spoustou zajímavých postav, jako je Benny, Wilibald Fairburrow, starosta Goldworthy a Patty.

Je to převážně textové

Pokud hledáte útulné, příběhem řízené dobrodružství, vyberte si své vlastní dobrodružství, Halfling Dale je solidní sázka. Nabízí 28 různých a jedinečných zakončení a 10 potenciálních cest. Její kouzlo spočívá v jejím vyprávění, které má prvky rodiny, komunity, aspirace, přátelství, lásky a dobrodružství.

Halfling Dale nabízí první kapitolu zdarma, takže si ji můžete vyzkoušet, než odemknete celý příběh. Takže stáhněte si hru z Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Sky: Children Of The Light’s Days Of Nature 2024 již brzy vychází!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com