Streamujte svou cestu k úspěchu k prvnímu výročí Aethera Gazera








Událost Aether Gazer First Anniversary Livestream je tady, je připravena vás vytáhnout do centra pozornosti a zasypat vás hvězdnými odměnami. Od 21. května do 25. června Yostar Games pozvali hráče, aby oslavili rok dobrodružství v Gaea představením jejich cesty Aether Gazer na Twitchi nebo YouTube.

Odměny vhodné pro hvězdnou stíhačku

Herní dobroty můžete získat soutěží o nejvyšší počet souběžných diváků (CCV) na vámi zvolené platformě. Twitch a YouTube budou mít samostatné žebříčky, přičemž deset výherců na každé platformě získá dárkové karty a posunuté hvězdy. I když jste streamer, který raději létá sólo, můžete hrát o odměny za účast.

Stačí načasovat alespoň hodinu streamování během každé fáze události a odejdete s Shifted Stars, abyste podpořili své mezigalaktické činy. K dispozici je také odměna Streaming Milestone – nashromážděte 12 hodin celkového času streamování během celé události, abyste získali ještě více posunutých hvězd.

12hodinový stream vám pokaždé vyhodnotí 500 posunutých hvězd, celkem tedy 1 000 možných posunutých hvězd! Událost je rozdělena do dvou fází, takže máte spoustu času na strategii svých streamů.

Show musí pokračovat (alespoň 30 minut)

Jste připraveni osvětlit digitální svět svým mistrovstvím Aether Gazer? Streamujte obsah Aether Gazer po dobu alespoň 30 minut během události, abyste se kvalifikovali na odměny.

Můžete vyplnit vstupní formulář. Toto je váš zákulisní průchod do trezoru odměn. Formulář bude vyžadovat vaši e-mailovou adresu, Aether Gazer UID, streamovací platformu, uživatelské jméno kanálu a odkaz na váš registrovaný stream. Streamátoři YouTube musí také odeslat snímky obrazovky svých dat streamu a maximální CCV.

Zajistěte, aby bylo vaše streamované video po celou dobu události veřejné a vyhněte se jakémukoli obsahu, který by mohl vzbudit varovnou vlajku (například nenávistné projevy nebo nesouvisející obsah).

Událost 1st Anniversary Livestream je vaší šancí oslavit zázraky Gaea, spojit se s komunitou Aether Gazer a získat nějaké vesmírné odměny. A pro další podrobnosti o aktualizaci Aether Gazer First Anniversary se podívejte na jejich oficiální webové stránky.

Než půjdete, podívejte se na scoop na Solo Leveling: Arise Update.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com