Call of Duty: Warzone Mobile x Mobile Suit Gundam se brzy objeví s novými obleky, skiny a dalšími!








Bandai Namco Entertainment America Inc. a Call of Duty se spojili, aby přinesli populární anime do tří verzí COD, kterými jsou Modern Warfare III, Warzone a Warzone Mobile. Crossover Call of Duty: Warzone Mobile x Mobile Suit Gundam přinese legendární Mobile Suits na bojiště COD.

Co dalšího je v obchodě?

No, jsou tu nové skiny operátorů, plány zbraní a nějaký další tematický obsah. Sezóna 4 Warzone Mobile vychází 29. května 2024 s novými časově omezenými režimy, změnami na mapě BR a bezplatnými týdenními událostmi. Budou zde nové balíčky Gundam, které se synchronizují s Modern Warfare III a Warzone.

Nyní si promluvme o balíčcích Mobile Suit Gundam Legends. Crossover Call of Duty: Warzone Mobile x Mobile Suit Gundam spojuje futuristickou technologii a styl Gundamu s intenzivním bojem COD prostřednictvím speciálních balíčků Tracer Pack. Uvidíte RX-78-2 Gundam, Charův MS-06S Zaku II a XVX-016 Gundam Aerial a tyto obleky nepřijdou samy.

Přinášejí s sebou své charakteristické zbraně jako Beam Rifles a Heat Hawks. A dramatické dokončovací pohyby jako Newtype Finisher. Ať už se postavíte na stranu Pozemské federace nebo Zeonu, tyto balíčky vám umožní lépe předvést své obleky Gundam.

Během přechodu můžete postupovat v odměnách, jako jsou Weapon Blueprints na téma Gundam, Camos a další sběratelské předměty. Tyto odměny jsou otevřené pro každého, kdo se akce zúčastní, takže nikdo o tuto spolupráci nepřijde. Chcete-li se dozvědět více o crossoveru Call of Duty: Warzone Mobile x Mobile Suit Gundam, podívejte se na oficiální oznámení.

A pro ty, kteří nevědí, Mobile Suit Gundam, neboli First Gundam, Gundam 0079 nebo Gundam ’79, je anime série produkovaná a animovaná společností Nippon Sunrise. Poprvé se vysílal v Japonsku v roce 1979 a běžel až do roku 1980 a zahrnoval 43 epizod. V průběhu let bylo vytvořeno mnoho videoher na základě původní série Gundam a jejích mobilních obleků.

Příběh se odehrává v Universal Century 0079 a točí se kolem války mezi knížectvím Zeon a Zemskou federací. Obsahuje RX-78-2 Gundam pilotovaný dospívajícím mechanikem Amuro Rayem. Mezitím, proč nezamíříte do Google Play obchod a chytit COD Warzone Mobile?

Podívejte se také na naše další novinky. Appxplore (iCandy) a Minto oznamují Claw Stars x Usagyuuun Crossover!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com