Idle Strikers 1945 je nové sběratelské RPG od The Makers Of Summoners War








Idle Strikers 1945 je nové sběratelské akční RPG od Com2uS Corp. Doufám, že nepotřebujete představovat Com2uS Corp. Jsou to vydavatelé hitů jako Summoners War a BTS Cooking On. Začátkem minulého měsíce spustili předregistraci do hry, kde mohli hráči získat až 1 945 draws a 19 450 drahokamů. Zaregistrovali jste se do hry předem?

Ať už jste to udělali nebo ne, Idle Strikers 1945 je nyní k dispozici pro Android. Pokud chcete sbírat bojovníky pro epické vzdušné bitvy, tato hra je pro vás. To by vám také mohlo trochu připomenout tituly jako 1945 Air Force a Ace Fighter: Modern Air Combat.

Co se děje v Idle Strikers 1945?

Ve hře Idle Strikers 1945 se stanete velitelem, který nasazuje stíhačky do akcí nabitých bojů. Hra obsahuje více než 50 jedinečných a silných bojovníků. Jelikož je hra nečinná, vaši bojovníci fungují na autopilotu. Vyvolejte, trénujte a upgradujte své bojovníky pomocí jednoduché mechaniky postupu, abyste zvýšili svou palebnou sílu.

V režimu Kampaň můžete vypouštět a rozbíjet stíhačky a dokonce létat dále pomocí přizpůsobených stíhacích kompozic. V rychlých bitvách budete muset bojovat s legendárními bossy, abyste získali hodnotné herní dobroty. Tyto odměny pomáhají zvýšit schopnosti vašich bojovníků pro nadcházející bitvy. Můžete si vyzkoušet různé PvP dungeony.

Na to poznámku, proč se nepodíváte na trailer, kde se můžete podívat?

Vyzkoušíte to?

Idle Strikers 1945 je hra zdarma s nákupy v aplikaci. Pokud to zní jako něco, co byste si rádi zahráli, zkuste to! Získejte své ruce na hru od Google Play obchod. Vzhledem k tomu, že hra byla právě spuštěna, nemůžeme zatím říci, jak to dopadne. Dejme tomu čas a uvidíme, jak to dopadne.

Mezitím se podívejte na další nové hry, které jsou roztomilé! Žádný Catnap In This One! Provozujte úspěšné podnikání v kanceláři Cat Tycoon.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com