Omega Knockout je arkádová boxerská hra s 16bitovým obrazem








Pixel Dynamite spustil na mobilu nový titul Omega Knockout. Zavede vás zpět do zlatého věku arkádových her s akčními boxerskými bitvami. Jde o prémiový titul dostupný za 4,99 $ na Androidu. Pokud máte rádi box nebo sportovní e-hry, pak byste se mohli podívat na tuto.

Dodge A Punch V Omega Knockout

Ve hře budete muset načasovat údery a vyhýbat se soupeřovým útokům, abyste se dostali na vrchol. Utkáte se s deseti silnými protivníky. Každý soupeř si přinese svůj jedinečný bojový styl a speciální mechaniku. Abyste vyhráli, budete muset přijít na to, jak čelit jejich tahům.

Získáte pět vylepšení, se kterými si můžete pohrát. Právě teď má Omega Knockout deset vzrušujících turnajů. Pro větší výzvu můžete otestovat své boxerské dovednosti v režimu Time Attack a usilovat o nejlepší časy dokončení a vysoké skóre.

Omega Knockout přináší nostalgické vibrace minulosti se svými 16bitovými vizuálními prvky, plynulými animacemi a oldschoolovou hudbou na pozadí. Je to docela snadné vyzvednout a nabízí odměňující růst dovedností. Díky 16bitové grafice a plynulým animacím je velmi snadné vidět a vyhýbat se každému pohybu nepřítele.

Jste zvědaví, jak hra vypadá? Podívejte se přímo zde!

Budete hrát… nebo bojovat?

Omega Knockout přináší retro vibrace s moderním nádechem (prostřednictvím hry). Jeho boje a jedinečné nepřátelské speciály, které vám dávají těžké výzvy, stojí za to vyzkoušet. Myslíte si, že jste připraveni vznášet se jako motýl a bodat jako včela? Pak vezměte hru z Google Play obchod.

Pokud není vaším snem stát se ultimátním šampionem v arkádovém boxu, pak pro vás máme něco vhodného! Je to akční, ale žádný boxerský ring. Podívejte se na tuto nejnovější zprávu. Aktualizace s fantasy tématikou ‚The Awakening of White Apathy‘ brzy klesne v CookieRun: Kingdom Episode 3.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com