Zachraňte lesy (a svět) prakticky s Evergreen: Desková hra!








Digitální edice Evergreen: The Board Game je nyní venku a je to všechno o pěstování stromů. Fyzická verze hry je na světě už nějakou dobu. Deskovou hru i její digitální verzi vytvořil a vydal Horrible Guild.

Společnost Horrible Guild vydala další hry pro mobily, jako je Railroad Ink Challenge, Similo: The Card Game, Dragon Castle a Potion Explosion, z nichž většina byly nejprve fyzické deskové hry. V Obchodě Play má Evergreen: The Board Game cenu 4,99 $ (fyzická verze stojí 44,99 $ bez jakékoli slevy).

Pěstujte stromy, tolik, kolik můžete!

Evergreen: The Board Game je o pěstování stromů. Hra má typicky pomalý a únavný biologický proces a zjednodušuje jej na něco příjemného. A umění je rozhodně vrcholem. Vizuály jsou poutavé a cool a dokonce získáte roztomilou knihu pravidel, která je jako vlastní encyklopedie hry.

Takže ve hře si vyberete kartu biomu a rozhodnete se, na které oblasti planety pracujete. Pak začnete sázet stromy, keře a jezera a využívat sílu přírody k tomu, abyste toho udělali víc. Nakonec sbíráte stromy v určité oblasti, abyste shromáždili světlo, aniž by se navzájem zastínily, s cílem získat dostatek bodů k vítězství.

Evergreen: The Board Game se všemi svými krásnými a pestrobarevnými meeples (nebo treeples) vám umožní hrát proti AI protivníkům. Spravujete svou vlastní planetu a soustředíte se na to, aby byla co nejzelenější, než abyste jednali s ostatními hráči na stejné desce.

Podívejte se na hru přímo níže!

Vyzkoušíte Evergreen: Deskovou hru?

I když tento koncept na papíře nemusí znít super napínavě, Evergreen již šplhá po žebříčku mobilních deskových her. Pokud jste během dospívání rádi hráli deskové hry, jako je Photosynthesis (což je také Horrible Guild), líbila by se vám tato digitální verze strategické hry pro pěstování stromů.

Pokud to zní jako něco, co byste hráli, zamiřte do Google Play obchod a chytit hru. Mezitím se podívejte na některé z našich dalších příběhů. Událost Dragon Carnival od Pokémon Unite vám umožní vyhrát spoustu nových odměn!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com