Žádný Catnap v tomto! Provozujte úspěšné podnikání v kanceláři Cat Tycoon








Nová hra pro kočky od Treeplly Office Cat Tycoon vám umožní ponořit se do rozkošného světa podniků provozovaných kočkami. Je to nečinná sim hra, kterou lze hrát zdarma. V případě, že nevíte, Treeplla se naplno věnuje simulačním hrám koček (mají jich hromadu!). Jsou tu Bumbling Cats: Feline Heroes, Idle Lumbercat – Dřevěné hry, Cat Mart: Roztomilý obchod s potravinami, Cat Snack Bar: Hry s jídlem a další!

Co děláte v Office Cat Tycoon?

Tato nečinná magnátská hra je simulátor nemovitostí a peněz. S pomocí roztomilých koček můžete spravovat a rozšiřovat své obchodní impérium. Office Cat Tycoon se zaměřuje na podnikání, kde stavíte kanceláře, upravujete kóje a rozvíjíte svou společnost od nuly.

Váš personál očividně tvoří různí kočičí přátelé. Chcete-li maximalizovat produktivitu, musíte jim přidělovat úkoly, spravovat jejich výplatní pásky a přidělovat vhodné pracovní vytížení. Jak stoupáte po firemním žebříčku, narazíte na různé kočky v různých oblecích, z nichž některé mají dokonce tajemný magický nádech.

Existuje asi 100 koček, které se věnují kancelářskému životu a dělají si přestávky jako my lidé. Určitě dává silnou a skutečnou atmosféru kancelářské monotónnosti. Každá společnost, která si pronajímá vaši kancelář, je kočičí hříčka o skutečné společnosti, jako je Spawtify a Mewber Eats.

Každý pokoj má několik položek, které můžete upgradovat, včetně sdílených místností, jako jsou koupelny, odpočívárny nebo společenské místnosti. Můžete dokonce upgradovat závody v nízkopodlažní kanceláři. Věřte mi, mohou být také prospěšné! Podívejte se na hru Office Cat Tycoon zde.

Doufám, že jsi kočka!

Pokud jste hráli sérii Kairosoft, pravděpodobně budete mít pocit, že Office Cat Tycoon je jí podobný. Spravujete kancelářskou budovu s více společnostmi, podobně jako sdílené prostory, jako je WeWork. Vyšší společnosti platí více, ale mají také přísnější požadavky.

Většinou vyděláváte pasivní příjem a využíváte ho k nákupu předmětů, které zlepšují kvalitu, čímž si zvyšujete svůj pasivní příjem. Nejlepší na hře jsou roztomilé kočky a rozkošný způsob, jak jsou vtaženy dovnitř. Dokonce získáte možnosti konverzace a chatu (mezi kočkami), které přinášejí dobroty. Pokud máte rádi takové hry, podívejte se na to z Google Play obchod.

A před odjezdem se podívejte na nejnovější zprávy. Datum vydání Wuthering Waves oznámeno spolu s novými bonusy za spuštění!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com