Událost Dragon Carnival od Pokémon Unite vám umožní vyhrát spoustu nových odměn!








Pokémon Unite’s Dragon Carnival Event začal! Do 11. června 2024 se můžete zapojit do nového typu bitvy, nové výzvy a spousty speciálních odměn. Načasování události je perfektní, protože rok 2024 je v čínském zvěrokruhu rokem draka.

Co je v obchodě?

Během akce Dragon Carnival v Pokémon Unite se můžete zapojit do exkluzivních bitev typu Dragon. Dokončením mise získáte licenci a Holoware dle vašeho výběru od kteréhokoli z pěti Pokémonů typu Dragon. Událost nabízí spoustu výzev a odměn, jako jsou exkluzivní licence Pokémon, oční čočky a další.

V plné bitvě! Dragon Dustup Challenge, můžete si vybrat dva ze šesti Pokémonů typu Dragon: Miraidon, Duraludon, Garchomp, Dragapult, Goodra a Dragonite. Dokončením zápasových výzev získáte mince Dragon Challenge. Své mince Dragon Challenge můžete vyměnit za různé odměny na Dragon Challenge Exchange. Trenérské oblečení (Raihan) stojí 100 mincí, pro informaci.

V plné bitvě! Mise Dragon Dustup, můžete plnit denní a opakovatelné mise za body Dragon Challenge. Pokud se vám podaří získat všech šest vybraných Dragon Carnival Pokémonů, můžete získat exkluzivní barevné kontaktní čočky Dragon Carnival. Mezitím se podívejte na událost níže!

Zúčastníte se Pokémon Unite’s Dragon Carnival Event?

Pokémon Unite se také připravuje na nadcházející mistrovství světa v srpnu v Honolulu na Havaji. S blížící se tak velkou událostí můžete očekávat větší aktualizace hry. Ale teď se pojďme ponořit do karnevalu a trochu se pobavit! Pokud chcete další podrobnosti o odměnách, podívejte se na oficiální webové stránky.

Pokud jste hru ještě nevyzkoušeli, podívejte se na ni Google Play obchod. Máte rádi hry Gacha a RPG? Podívejte se na naše další novinky. Festival Cherry Blossom v Blue Archive odstartuje Hyakkaryouran, kapitola 1!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com