Echoes of Hype: Bouřlivé vlny dosáhly milníku 30 milionů předběžných registrací!








Tolik očekávaná akční hra na hrdiny v otevřeném světě Wuthering Waves dosáhla obrovského milníku: 30 milionů předregistrací po celém světě! Pokud se zaregistrujete dříve, získáte po vydání prostřednictvím poštovní schránky ve hře spoustu herních dobrot.

Skrýš kořisti obsahuje spotřební předměty, které osladí schopnosti vaší postavy, zdroje pro tvorbu a vylepšování a herní měnu k zachycení dalších předmětů. Tento bonus za předběžnou registraci je skvělý způsob, jak získat náskok v Wuthering Waves.

Zde je vše, co nabízí milník předregistrací Wuthering Waves – Lustrous Tide x20, Sigil: En Route, Astrite x200, Advanced Resonance Potion x10 a Shell Credit x80 000. Není to špatný úlovek na pouhé kliknutí na tlačítko, že?

To je velký problém, dokonce i pro hru, která generuje spoustu rozruchu. Wuthering Waves nasbíralo více než dvojnásobný počet předregistrací než některá jiná super populární RPG při uvedení na trh. Je to jako najít vzácnou zlatou rybku ještě předtím, než vrhnete vlasec do vody!

Kromě toho byl také oznámen přímý přenos na 19. května v 18:30 PT Youtube. Tento živý přenos je vaší šancí získat informace o oficiálním vydání, včetně nadcházejících událostí, dalších odměn za předběžnou registraci a bonusů, které si nebudete chtít nechat ujít.

Lidstvo znovu vzplanulo po Calament

Nyní, když do oficiálního vydání Wuthering Waves zbývá pouhých sedm dní, dovolte mi, abych vás o hře rychle informoval!

Dobrodružná hra s otevřeným světem Wuthering Waves sleduje záhadnou katastrofu. Před sto lety Calament otřásl zemí až do jejích základů. Neznámé druhy se zhmotnily a zničily civilizaci. Přesto jsou lidé tvrdohlaví.

Obnova z popela, přeživší se spojili. Tento vzrušující nový svět má probuzenou duši v Roverovi, který trpí amnézií. Spadnete jako uznávaný hrdina nebo prostě jiné jméno v davu? Máte na výběr.

Stále se můžete předběžně registrovat do hry Google Play a počkejte na jeho vydání 22. května 2024. Věděli jste také, že aktualizace Stardew Valley: Konzole a mobilní hráči se přiblížili 1.6?




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com