Seven Knights Idle Adventure vypouští v poslední aktualizaci dva nové hrdiny typu Ranged








V nejnovější aktualizaci hry Seven Knights Idle Adventure se do seznamu hratelných legendárních hrdinů připojili dva noví hrdinové. Jsou tu také nové výzvy a nové etapy. Navíc, spolupráce The King Of Fighters ’98 stále pokračuje až do 29. května, takže je to jako všechno, všichni najednou.

Ohromte bandu padouchů!

Vanessa a Giparang jsou dva noví hrdinové v Seven Knights Idle Adventure. Oba jsou hrdinové na dálku. Vanessa přináší teplo se svou dovedností Písečná bouře, která časem způsobuje poškození a zpomaluje nepřátele. Má také šikovný buff, který zvyšuje kritické zásahy pro celý tým.

Giparang způsobí masivní poškození a zvýší rychlost útoku na slabost. Dostane druhou šanci s oživovací dovedností, takže je příliš tvrdý. Přichází také s určitou kontrolou davu s omračujícími debuffy. Giparang můžete chytit přes Challenger Pass až do 29. května.

The Blacksmith’s Challenge je nová minihra, kde osud vaší zbraně visí na vlásku. Dojde k nabití, zůstane stejný nebo se zapráší? Hrajte a získejte zdarma měnu obchodu Seven Knights Idle Adventure Event Shop. Můžete je utratit za vstupenky na přivolání legendárních hrdinů, košíky na nádobí a vstupenky na přivolání domácích mazlíčků.

Seven Knights Idle Adventure také zavádí nový obsah, jako jsou etapy 15 201 až 16 000 a nový systém Hero Equipment. Nyní mohou vaši hrdinové odemknout další statistiky vybavení a vy můžete získat jejich exkluzivní vybavení z her Sealed Equipment Chests v Dungeonu vybavení.

Mezitím několik akcí spolupráce The King Of Fighters ’98 probíhá až do 29. května. Abychom vás oprášili, můžete chytit nějaké zabijácké hrdiny jako Mai Shiranui a Kyo Kusanagi. Takže jděte do toho a pusťte se do hry od společnosti Google Play obchod.

Než odjedete, proč se nepodíváte na naše další novinky? Riot Games odhaluje nové režimy a události v League Of Legends: Wild Rift Patch 5.1b.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com