Hightech Toy se vrací do archivů v Goddess of Victory: Nikke!








Populární akce Hightech Toy se vrací do archivu Archives in Goddess of Victory: Nikke, který stojí za to. Od 16. května budete moci znovu navštívit tento napínavý příběh a odměňující hratelnost.

Akce byla oznámena na jejich oficiální Twitter. Podle jejich příspěvku se k němu dostanete přes sekci Archivy ve hře. K odemknutí událostí Archives budete potřebovat předměty Memory Film, které lze získat ze samostatné události s názvem „DARK HERO“.

Rekapitulace příběhu

Archa čelí finanční krizi, protože sériově vyráběné Nikkes, zejména ty z Missilis, záhadně mizí. Rozzuřený generální ředitel Syuen vyšle Matisovu četu – Laplacea, Maxwella a Drakea – aby to prošetřili. Protagonista, kterému kvůli Syuenovým machinacím chybí protikomando, se k nim připojí, aby odhalil pravdu o zmizeních a případných Syuenových podvodech.

Jednotka Matis míří na povrch, osamělá pustina se hemží hrozbami Rapture. Narazí na nouzový signál a objeví těžce poškozený sériově vyráběný Nikke. Maxwell se svým inženýrským zázemím zahájí opravu Nikke pomocí náhradních dílů.

Matis se vrací do archy se zachráněnou Nikke. Jejich mise však nekončí. Generální ředitelka Syuen požaduje, aby zajali Rapture navzdory selhávajícímu mozkovému ráji zachráněné Nikke, což je přenosné zařízení, které udržuje její padlé kamarády naživu.

Hraní událostí

Hightech Toy nabízí veteránům akce No Caller ID známou herní smyčku. Budete dostávat denní vstupenky Hero Battery, abyste se mohli zúčastnit fází akce. Další vstupenky lze zakoupit s Gems. Některé fáze nabízejí jednorázové odměny, zatímco jiné lze přehrát na farmu Hero Dice, měnu události. Nasazení konkrétních Nikkes poskytuje bonusové Hero Dice.

Hero Road je základní herní režim Hightech Toy. Hrdinskou kostkou můžete hodit kostkou a posouvat Laplacea přes herní plán. Jak postupuje, sbírá odměny a buduje Hero Power. Dosažení 100 Hero Power poskytuje odměnu za speciální událost a resetuje měřič.

Bonus Nikkes

Zde je několik Nikke, kteří vám mohou pomoci vydělat více Hero Dice v akci Goddess of Victory: Nikke Hightech Toy:

Laplace nabízí největší bonus ve výši 60 %. Drake vám také může získat o 40 % více Hero Dice. Maxwell, Volume a Emma poskytují každý 30% bonus. Diesel, Rapi, Anis a Neon navíc přispívají 20% bonusem k Hero Dice.

Budete schopni pomoci odhalit tajemství skrývající se za hrozbou Rapture? Zjistěte to spuštěním hry Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na článek ASTRA: Knights of Veda odhaluje obsahově nabitý plán pro rok 2024!






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com