ASTRA: Knights of Veda odhaluje obsahově nabitý plán pro rok 2024!








Vývojář Youngmo Kim z ASTRA: Knights of Veda nedávno odhalil plán pro zbytek roku 2024, který je nabitý vzrušujícími aktualizacemi, funkcemi a výzvami.

Zde je pohled na to, co přichází na ASTRA: Knights of Veda May a dále:

Bude květen!

Pokud se snažíte najít večírek na procházení žaláře, žádný pot! Nová funkce Dungeon Matchmaking od 16. května vás spojí s ostatními mistry, kteří touží porazit stejné výzvy. Funkce Quick Invite vám umožní rychle je vrátit zpět do ohybu.

Navíc jsou v zónách dobrodružství v květnu a během aktualizace dvojnásobné odměny. To znamená více kořisti a rychlejší postup pro vaše Knights of Veda.

Už vás nebaví vytvářet kouzla a sockety jeden po druhém? Tato aktualizace zavádí automatické crafting v možnostech enchantment/socket crafting od 30. května! Nastavte to a zapomeňte na to – systém se postará o rušnou práci a umožní vám dobývat kobky a bojovat s protivníky.

červen Chcete vědět, co se děje v červenci?

Své schopnosti si můžete vyzkoušet na Bojišti boha války, starobylé aréně, kde se kdysi střetli legendární válečníci. Zde vaši rytíři Veda vystoupí z Knihy, aby se zapojili do strategického boje založeného na party. Abyste získali kýženou svatozář boha války, musíte sestavit oddíl pěti rytířů a porazit soupeřovy obránce.

Počínaje 27. červnem budou zmutovány některé známé dobrodružné zóny, které představí nová nebezpečí. S bitevním polem boha války, které máte k dispozici, se můžete v těchto upravených kobkách ujmout jako člen elitní čtyřrytířské party. Můžete dokonce převzít přímou kontrolu nad jakýmkoliv rytířem za běhu pro strategičtější akci.

Od 11. července představuje The Portrait of Thierry skličující roguelike dungeon s 27 úrovněmi obtížnosti, který otestuje vaše dovednosti. Můžete experimentovat s různými hrdiny a strategicky si cestu skrz, abyste získali následné doplňky sady a kýžený předmět El Cid.

Systém Auto Use Food také umožňuje seskupit a vybrat tři potraviny najednou od 25. července. To zjednodušuje použití buffů na vaše rytíře, takže se můžete soustředit na boj.

Srpen Nové funkce cechu Podporujte kamarádství!

Budoucnost je pro cechy jasná! The Guild Dimension Gate odhaluje vyhrazený prostor pro členy, kde se mohou shromažďovat, chatovat a spolupracovat na exkluzivních dobrodružstvích. Sledujte nadcházející cechovní události a obsah, abyste svou gildu sblížili.

Navíc od 22. srpna získáte také Golden City Raid! Spojte síly s tajemným Necem a znovu navštivte Neejarem minulosti. Můžete vyzvat šest padlých hrdinů, kteří nyní kráčí po cestě temnoty. Tento nájezd vyžaduje strategické složení party a mocné kombinace k překonání těchto zkažených nepřátel. Na vítězné Masters of the Book čeká nová sada relikvií a úžasné odměny.

září až říjen (došly mi slovní hříčky)

Hell Mode Boss Battles otestuje vaši týmovou práci a strategii až na hranici možností. Tyto téměř nesnesitelné bitvy vyžadují spolupráci ve stranách, aby vítězně povstaly. V září se také odemknou truhly s poklady cechů, které nabízejí více příležitostí získat kořist se svými společníky z cechu.

Příchod nové sezóny představuje zajímavé novinky, regiony a systémy pro vyšetřování. Návrat World Boss s sebou přinese ještě hrozivější překážky a epické konflikty.

Podívejte se na Astra Knights of VEDA

Pokud se chcete připojit a být součástí této komunity, můžete si hru zapnout Google Play a podívejte se na jejich oficiální webové stránky pro více podrobností o plánu aktualizace ASTRA: Knights of Veda 2024!

Než vyrazíte, podívejte se na sbírku hry Hong Kong Derby Game „Winning Derby“ cval do sporu o plagiátorství.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com