Mariachis And Dwarfs je jako mexická verze Realm Grinder s hudbou








Drakkar TI vydala nové pulzující nečinné dobrodružství Mariachis and Dwarfs. Jakkoli to zní mexicky, je vyrobeno v Mexiku, ale neodehrává se v Mexiku. Ale to neznamená, že je to méně emocionante! Tato hra otestuje vaše manažerské schopnosti v dole plném kovářských trpaslíků a živých mariachi.

Co děláte ve hře?

Vybudujte své království a zároveň odrazte všechny hrozby, které se vám objeví. V Mariachis and Dwarfs je to všechno o expanzi. Budete vyrábět tunu předmětů, abyste upevnili prosperitu svého království. Vylepšete svou kovárnu, abyste se zmocnili nových území a spravujte jemnosti svého království, abyste shrabali všechny druhy nástrojů a zbraní.

Najměte si řemeslníky, aby vylepšili vaši dílnu a prozkoumali země kolem vás. A při dobývání nového trávníku se setkejte s epickými bitvami. Celkově vzato je vaším cílem zvětšit svůj podnik a vydělat více peněz, abyste se stali nejlepším kovářem v království!

Hra je aktuálně dostupná v angličtině, portugalštině a španělštině. Chcete se podívat na trailer? Chytněte to přímo zde!

Kdo jsou Mariachis a trpaslíci?

Pokud to nevíte, Mariachi je tradiční styl mexické hudby pod žánrem ranchera. Je to tu odjakživa, jako od 18. století. Nyní si ve hře můžete najmout takové mariachi, aby vám pomohli a uklidnili vaše uši nějakou mexickou lidovou hudbou. Na druhou stranu trpaslíci jsou zdatní dělníci, kteří všichni tvrdě pracují.

Mariachis and Dwarfs je nyní k mání Google Play obchod. S některými nákupy v aplikaci je možné hrát zdarma. Napadni jejich oficiální webové stránky pro všechny nejnovější aktualizace.

Jste fanouškem anime? Samozřejmě, že jsi! kdo ne? Podívejte se tedy na naše další novinky o připravovaném anime. Garena se spojila s vydavateli ‚My Happy Marriage‘ a vytvořila anime s ohněm zdarma!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com