PiKuBo přináší nový twist na nonogramy, je 3D a má barvu!








Vývojář Daniel Benito právě spustil svůj nejnovější hlavolam PiKuBo pro Android. Tento nový hlavolam slibuje, že hráče, jako jste vy, bude bavit díky své jedinečné rotaci klasické negramové hádanky. Vývojář je známý pro svou předchozí puzzle hru Kanji Swipe.

Ponořte se do světa krychlových výzev

PiKuBo je 3D negramové puzzle. Nevíte, co je to negramová hra? Jsou to obrázkové puzzle pojmenované po Non Ishidovi, jednom ze dvou vynálezců tohoto japonského puzzle. V negramech vyplníte nebo necháte prázdné čtverce v mřížce založené na číslech po stranách. Tato čísla vám řeknou, kolik spojených čtverců je třeba vyplnit v každém řádku nebo sloupci.

Nyní zpět k PiKuBo. Ve hře je vaším cílem odhalit tvary strategickým odstraňováním přebytečných bloků z větší kostky. Získáte více než sto hádanek, které musíte vyřešit. Od jednoduchých tvarů po složitější návrhy, každá úroveň nabízí novou výzvu.

PiKuBo má velmi uživatelsky přívětivý design s režimem na výšku a na šířku. Díky přizpůsobitelným popisovačům dostupným až ve čtyřech barvách laku můžete snadno sledovat kostky, které si chcete ponechat. A pokud se chcete ponořit do více, můžete vyzkoušet doplňkové balíčky s tematickými hádankami.

Jste zvědaví, jak hra vypadá? Podívejte se níže!

Odhalte zábavné předměty v PiKuBo

PiKuBo přináší vizuální a sluchovou lahůdku díky svým okouzlujícím vizuálům a uklidňujícím beatům bossa nova. Vyřešte hádanky a odhalíte nádherné a roztomilé předměty, jako jsou opice, lidé, ptáci, kaktusy a další! Získáte dokonce možnosti přizpůsobení nastavení hry, což je plus.

Tak neváhejte a vyzkoušejte tento jedinečný pohled na japonské rozmarné hádanky. Chyť to z Google Play obchod.

Podívejte se na náš přehled o této nové hře, která je nostalgická a přesto nová. Netflix vrací čas Magic Platformer Braid Anniversary Edition na Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com