Subway Surfers surfuje zpět do roku 2012 na oslavu dvanáctých narozenin!








Je čas projet se po paměti se Subway Surfers Classic. Od 13. května do 2. června si hru můžete užít tak, jak vypadala při debutu v roce 2012.

Subway Surfers Classic

S častým přidáváním nových postav, lokalit a vylepšení prošla Subway Surfers významnou proměnou. Mnozí z nás však mají pro první vydání zvláštní místo v našich srdcích. Je to příležitost ohlédnout se za přímějším obdobím mobilních her a sledovat, jak daleko Subway Surfers pokročili.

Aktualizace je více než jen vizuální změna. K odemknutí jsou také čtyři postavy. Fanouškem vytvořená postava, Hammy-Bee, je jednou z nich.

Každý z dalších tří vzdává hold minulosti Subway Surfers: Ballerina Tricky je oblíbená z animované série Subway Surfers, Guard King je oblíbená postava z herní komunity na sociálních sítích a Pixel Jake je ztvárnění hry v retro stylu. hlavní postava.

Trip Down Memory Lane

Subway Surfers slaví své 12. narozeniny a vrací to svým fanouškům touto aktualizací úžasným způsobem. Další výhodou je, že nám připomíná, jak moc se mobilní hraní za poslední desetiletí vyvinulo. Mezi prvními hrami, které skutečně popularizovaly žánr nekonečných běžců, bylo Subway Surfers, které je silné i dnes.

Kromě tradičního designu a svěžích postav nyní aktualizace Subway Surfers Classic poprvé přináší profily hráčů. Profily hráčů vám umožňují sdílet a sledovat váš herní postup s kamarády. Můžete si také přizpůsobit svůj profil pomocí svých oblíbených nástěnek a osobností.

Další zajímavostí je dvanáct nových filtrů Instagram a TikTok. Pomocí těchto filtrů vytvořte materiál Subway Surfers s tématem výročí.

Pokud jste tedy herním fanouškem nebo chcete zažít trochu historie mobilních her, podívejte se na aktualizaci Subway Surfers Classic od 13. května do 2. června na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na novinku Gakuen iDOLMASTER debutující letos v květnu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com