Traverse The Mirage v nejnovější aktualizaci AFK Journey Song Of Strife








Farlight Games pod hlavičkou Lilith Games právě vypustily nejnovější aktualizaci AFK Journey. Toto vydání s názvem Song of Strife přináší spoustu nových věcí s novými hrdiny, příběhy, herními režimy a bitevními vylepšeními. Sledujte další podrobnosti o nejnovější aktualizaci Song of Strife od AFK Journey.

Šťastné výročí!

Určitě vás zajímá, čí je to výročí. No, poslední aktualizace Song of Strife od AFK Journey se shoduje s 11. výročím Lilith Games. A proto ta masivní oslava se spoustou nových věcí. První na řadě jsou dva noví hrdinové, Alsa a Soren. S nimi můžete prozkoumat tajemné pustiny Ashen Wastes a zároveň se ponořit hluboko do epického Warsong Festivalu.

Alsa je mág s talentem na zemitá kouzla. Dokáže se schoulit do míče pro útočnou i obrannou taktiku. Soren je tvrdý válečník se silnými odrazovými pohyby a bleskově rychlými reflexy v bitvách.

V Song of Strife se budete držet magistra Merlina. Ve spojení s tajemným pomocníkem se pokusíte rozluštit záhadu falešného Merlina v poušti. Abyste případ rozlouskli, budete se muset spojit s kmenem Maulerů a ponořit se do jejich legendárního Warsong Festivalu.

Poslední aktualizace Song of Strife od AFK Journey také vypadá docela pěkně. Ashen Wastes vypadají úchvatně s písečnými dunami, které se posouvají a víří s větrem. Proč se na to nepodíváte a neuvidíte?

Nejnovější aktualizace Song of Strife od AFK Journey je plná nových výzev. Zúčastněte se například Dura’s Trials. Můžete se ponořit do tohoto zážitku PvE a ulovit nějaká magická kouzla. Každý den nabízí různé zkoušky, posilování určitých hrdinů a shazování náhodných kouzel. Čím dále půjdete, tím lepší bude kořist!

Budete zpívat píseň o sporu od AFK Journey?

Magic Charms představuje zcela nový systém progrese založený na sezóně. Takže sledujte, jak jsou vaši hrdinové nabušení jako nikdy předtím. Vyzkoušejte také Supreme Arena, kde se můžete utkat v nejlepších ze tří zápasů PvP pomocí speciálních dlaždic.

Má to ale háček! Abyste mohli provést všechny tyto akce, váš server AFK Journey musí být starý alespoň 42 dní. Abyste se dostali do nové sezóny, musíte dosáhnout úrovně rezonance 240, vyčistit všechny fáze AFK a zabalit úkol „Poslední úsek“. Pokud jste hru ještě nechytili, stáhněte si ji z Google Play obchod a začněte překračovat tyto úrovně!

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Je to romantické léto u oceánu v letním šplouchání The Tears of Themis! Událost!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com