Dobijte bitevní pole s Dawn of Ages: Medieval Games, A New ROME: Total War-like Title








Nová strategická hra od BoomBit Games zasáhla Android po celém světě. Je to Dawn of Ages: Medieval Games, které nemá žádné kouzlo, ale má spoustu bojů, stavění a tvoření. Hra je volně hratelná a její vydavatel je známý dalšími hity jako Bowling Club: Realistic 3D PvP, Zombie Survival Apocalypse, Boxing Ring a Idle Boutique (hraní rolí).

Co je nového v Dawn of Ages: Medieval Games?

Tato hra, jak již název napovídá, vás zavede do středověku. Jste vrženi do hustého středověkého válčení, kde hrajete za velitele, který volá střely na bojišti. Dawn of Ages: Medieval Games vám umožní vybrat si mezi vašimi vojáky. Můžete si vybrat, zda budou bojovat pod vlajkou anglosaských rytířů, zuřivých vikingských válečníků, mocných Germánů nebo statečných franků.

Hra neobsahuje žádné draky ani kouzla. Je to prostě drsný, historicky přesný boj. Každá jednotka odráží autentický bojový styl své doby. Jak budete postupovat, budete posilovat své síly a rozšiřovat svou armádu. Hra vám nabízí více než 100 historických zbraní, štítů a brnění, ze kterých si můžete vybrat.

Snag The Launch Goodies!

Dawn of Ages je jednoduchá, ale vzrušující MMO strategická mobilní hra. Na oslavu celosvětového uvedení hry se konají vzrušující události. Účastí na těchto akcích můžete získat opravdu skvělé dobroty. Zde je seznam!

Počínaje 9. květnem se přihlašujte denně po dobu 14 dnů a sbírejte nové dobroty jen pro přihlášení. Od 8. května do 21. května bude vaše město obdařeno bohatou úrodou. Během tohoto období můžete získat 2x bonus za produkci obilí. FYI, tento buff má vliv na produktivitu farmy a vesničanů, ale ne na nástroje a oblečení.

Tím jsme uzavřeli náš přehled o Dawn of Ages: Medieval Games. Pokud to zní zajímavě, stáhněte si hru z Google Play obchod.

Máte raději fantasy hry? Zde je náš tip na novou fantasy hru. Slide Into Fantasy As Noodlecake Drops The Enchanted World na Androidu.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com