BattleTabs: PvP Community, hra ve stylu Clash Royale, otevírá předběžnou registraci na Androidu








BattleTabs: PvP Community je nový strategický titul, který bude celosvětově rozšířen na Android i iOS. Předběžné registrace hry jsou oficiálně otevřeny. Očekává se, že klesne 1. července 2024. Vyvinuto a publikováno Gangbusters, je to jejich první mobilní titul.

O čem je BattleTabs: PvP Community?

Jednoduše řečeno, jde o to, jak přechytračit své protivníky v tahových bitvách. Ať už máte rádi rychlé, napínavé šarvátky nebo si dáváte na čas epické 24hodinové bitvy, tato hra má něco pro každého stratéga.

Vaším úkolem je velet flotile bitevních lodí. Shromážděte je, veďte je, organizujte útoky a posílejte nepřátelské lodě na dno moře. Nakonec se potopí nebo plave! Ve hře je spousta úrovní. V závislosti na tom, jak úhledná je vaše taktika, se můžete vyšplhat až na diamantovou úroveň.

Kdo by neměl rád power-up, že? Zvyšte dovednosti své flotily pomocí schopností, jako je sonar a odhalení. Chcete nahlédnout do BattleTabs: PvP Community? Chytněte to přímo tady!

I bitevní lodě mohou mít styl!

BattleTabs: PvP Community vám umožní vyzdobit vaše plavidla mnoha možnostmi kosmetiky a skinů. Můžete se vrhnout do bitvy s tím, že budete vypadat jako vikingský padouch nebo jako pirát. Získáte dokonce skiny pro mořské příšery, které vám umožní předvést osobnost vaší flotily a zároveň ovládat vlny.

BattleTabs: PvP Community má rozkošné vizuální prvky. Už jste to viděli v traileru. Postavy jsou roztomilé a vtipné, takže to vypadá, že to bude zábavná hra. Připomínají mi Mio Mao a Gumbyho. Pokud se vám tato hra také zdá zábavná, pak se do ní předregistrujte v Google Play obchod.

Brzy bude k mání nová hra Sonic! Podívejte se na naše novinky. SEGA zahajuje v USA uzavřený beta test Sonic Rumble, který bude ukončen později v tomto roce.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com