Trestání: Šedý havran potrestá nudu chaosem bez zavrčení








Punishing: Grey Raven uvádí na trh novou verzi Chaos Unsnarled, která přichází na scénu dnes, 9. května 2024! Verze přináší novou postavu, herní vylepšení a spoustu nového vybavení! Dovolte mi, abych vám, velitelům, krátce nahlédl do toho, o čem je hype verze.

Č. 21 Feral má oslnivý debut

Č. 21: Feral je nejnovější přírůstek do Punishing: Grey Raven. O tomto S-Rank Omniframe se ve městě mluví a má to dobrý důvod. Tento zesilovač blesku vytváří vlny s její 100% rychlostí v tematickém výzkumu konstruktů a výzkumu témat osudu.

Herní vylepšení

Úpravy režimu Arcade Anima nabízejí novou epizodu, která posílí vaši bojovou zdatnost. Postavy, které naverbujete do Recitativo di Fantasia, lze navíc okamžitě nasadit, což vám zjednoduší cestu k dominanci na bojišti.

Vypadá dobře, dobře trestá: Nové nátěry a vybavení

Několik postav se v Chaos Unsnarled změnilo s novými nátěry, včetně Vermillion Bargain pro Plume, Little Lost Nightmare pro Feral a Ginkgo Ridge pro Qilin. Punishing Force také vítá nové zbraně: 6hvězdičkový Managarm a 5hvězdičkový Trio-Claws.

Managarm se může pochlubit 10% zvýšením ATK a obnoví náhodnou sadu 3-Ping Orb, když vaše postava vstoupí do bitvy. Má omniframe o 80% vyšší sazbu. Trio-Claws posílí vašeho bojovníka 10% zvýšením Lightning DMG. Když už jsme u drápů, v této verzi byly přidány nové nátěry zbraní pro Katana (Red Sky Ritual) a Gauntlets (Cosmic Gamble).

Hades Fangs: Fantastické nové mládě

Verze přidává Hades Fangs, zuřivý S-Rank CUB navržený tak, aby ovládal nepřátele a způsoboval masivní poškození a zneškodňoval nepřátele. Když je Hades Fangs spárován s postavou č. 21: Feral, rozpoutá kombinované útoky při použití Dusk Fluorescence, čímž zvýší základní DMG Dusk Fluorescence a Sky-ripping Arcflash.

Sada paměti Fran

Paměťová sada Punishing Force nabízí 2dílný a 4dílný bonus. 2dílná sada zvyšuje Lightning DMG a Extra DMG Bonus o 5 %, zatímco 4dílná sada poskytuje výrazné zvýšení základního poškození několika dovedností, včetně Dusk Fluorescence a Forest Predator.

Souhrn dalších změn

Chaos Unsnarled má ve hře Punishing: Grey Raven vlnu vylepšení. Noví hráči snáze získají S-Rank Construct Selector. Postavy nyní mají hlasové linky, které hrají během různých akcí, jako je zvyšování úrovně a vybavování zbraní.

Jako by to nestačilo, existuje také mnoho akcí, kterých se můžete zúčastnit – Uninhibited, Space Odyssey a Arcade Anima: Karenina. Získejte odměny ve Woodland Banquet, Wolf Pup’s Hunt a Calamity Outpost. Dále je tu Nemesis Brawl, Circuit Connect: Predators Game a Babel Tower: Infernal Forest.

Verze přidává nové pózy, úpravy hlasových linek pro různé postavy a nové nátěry pro fáze Vermillion Bargain, Little Lost Nightmare a Ginkgo Ridge. V neposlední řadě dostává několik postav nové přihlašovací a nečinné animace spolu s úpravami hlasové linky.

Pokud byste chtěli vyzkoušet novou verzi Punishing: Grey Raven „Chaos Unsnarled“, podívejte se na hru na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na část Solo Leveling: Arise Global Launch dorazilo s novými událostmi a aktualizacemi!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com