Gakuen iDOLMASTER debutuje letos v květnu!








Oblíbená série Idolmaster je připravena po nějaké době vydat zbrusu nový díl. Školní tréninková hra idolů, Gakuen iDOLMASTER, nebo zkráceně „Gakumasu“, vám umožňuje převzít roli producenta a kouče nastupujících talentů. Gakuen bude oficiálně spuštěn na zařízeních Android a iOS 16. května.

Vstupte do rušného kampusu Hatsune Academy, renomované školy oddané rozvoji nastupující generace idolů. Budete vyhledávat nadané děti, které mají potenciál, ale potřebují lesk, aby zazářily na pódiu jako začínající producent ve školním programu.

Rezervace představení a výběr oblečení jsou pouze dva aspekty vašeho popisu práce. Tyto začínající hvězdy vás budou mít jako svého rádce, když jim pomůžete rozvíjet jejich sebevědomí, zdokonalit jejich zpěv a tanec a překonat jakékoli pochybnosti o sobě, které jim stojí v cestě.

Drsné diamanty na scénu hvězdy

Ačkoli jim stále chybí zvládnutí složitosti idolového výkonu, tyto dívky jsou plné lesku. Vaší zodpovědností je mentorovat je náročným školením, aby se dostali na vrchol.

Výkony vašich idolů budou demonstrovat jejich vývoj za pochodu. Prostřednictvím workshopů a školení jim pomůžete vylepšit jejich zpěv, tanec a jevištní vzhled. Můžete je převést z tichých začátečníků na brilantní hvězdy a ovládat jeviště na každém kroku. Konečně, co? Naplnit obrovské arény tleskajícími diváky je chválou vašeho společného úsilí.

Ne všechna cesta ke slávě idolů je dlážděna velkolepými pohyby a nezapomenutelnými písněmi. Gakuen iDOLMASTER jde dále a dostává se do životního příběhu každého idolu. Když je budete koučovat, dozvíte se o jejich konkrétních problémech a obavách, které by mohly ovlivnit jejich výkon.

Pevný vztah producent-idol je nezbytný. Vaše povzbuzení a podpora jim pomůže překonat překážky a vybudovat důvěru. Připomeňme, že dobře zaoblený idol je radostný a šťastné idoly jsou ještě zářivější.

Gakuen iDOLMASTER rozšiřuje stále se rozšiřující sérii Idolmaster, která fascinuje producenty idolů od roku 2005. Nyní se můžete předregistrovat do hry na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na film Space Gladiators Throws You into the Arena letos v květnu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com