Power Rangers: All Stars startuje v Jižní Koreji s impozantní sestavou hrdinů!








Move Interactive vypustil nový RPG titul založený na populární sérii Power Rangers. Power Rangers: All-Stars je nyní k mání pro Android i iOS v Jižní Koreji. Tato hra, připravená na 3D, přináší všechny hrdiny série.

Co dalšího je nového v Power Rangers: All Stars?

Ve hře hrajete za sběratele. Je to bojiště, kde shromáždíte ikonické Strážce Vesmíru v jedné epické sestavě, abyste se postavili zlu terorizujícímu město. Co si budeme povídat o soupisce, sbírka hrdinů této hry prochází celou sérií. Ano, 22 a stále přibývají! Takže se vsaďte, že ve vašem A-týmu je spousta odrůd.

Můžete také očekávat, že se shodíte se skutečnými těžkými úderníky z nepřátelské sestavy. Rita Repulsa, o které si Dino Strážci mysleli, že ji viděli jako poslední, je zpět s pomstou a hledá Zemi, aby znovu ovládla.

Vaším úkolem je v pravý čas povolat Strážce Vesmíru a překazit chaos, který se tito darebáci snaží způsobit v ulicích města. Přizpůsobení je v Power Rangers: All Stars klíčové, protože každý ranger přichází s jedinečnou sadou výkonu. A pokud máte chuť na nějaké skutečné těžké dělostřelectvo, naskočte do různých dostupných Megazordů.

Takže pokud jste v Jižní Koreji, Power Rangers: All-Stars je k mání Google Play obchod zdarma. Zatím není známo, kdy bude hra globálně vydána, takže počkejme, až dostaneme aktualizaci.

Co je série Power Rangers?

Power Rangers je dlouhodobá franšíza, která vznikla z japonské série s názvem Super Sentai. V seriálu skupina mladých hrdinů, známých jako Strážci Vesmíru, bojuje proti zlým silám, aby ochránila svět. Nosí barevné obleky, mají zvláštní schopnosti a pilotují obří roboty zvané Zordy. Bylo tam 30 sezón s 22 různými tematickými televizními seriály, spolu se třemi filmy v letech 1995, 1997 a 2017.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Stoner Duo je zpět! Vybudujte Stoner’s Paradise In Cheech & Chong’s Kush Kingdom.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com