Slide Into Fantasy As Noodlecake Drops The Enchanted World na Androidu








Okouzlující svět The Enchanted World nyní rozšířil své obzory za hranice Apple Arcade. Oficiálně byl spuštěn pro globální hráče na Androidu. The Enchanted World se na začátku dubna otevřel pro předběžné registrace pro Android. Pokud máte rádi hry, které mají magii, záhady a mysl ohýbající hádanky, pak pokračujte ve čtení, abyste se o této hře dozvěděli více!

Klouzejte, klouzejte a kráčejte!

The Enchanted World na Androidu, vyvinutý společností AI Interactive a publikovaný společností Noodlecake, je podmanivý hlavolam s posuvnými dlaždicemi. Odehrává se v fascinující říši, která je ohrožena temnými silami. Získáte více než 30 hádanek rozmístěných v devíti různých světech. Získáte vícenásobnou znovuhratelnost, díky čemuž je hra docela dobrá.

Hra má také hluboký příběh. Převezmete roli odvážné víly na cestě k obnovení harmonie rozbitého světa. Hra bez dialogů oživuje svůj příběh prostřednictvím poutavých vizuálů s nízkou polygrafií, poutavých animací a uklidňujícího soundtracku.

Chcete vidět, jak to vypadá? Zde je pohled na hru!

Vyzkoušíte The Enchanted World na Androidu?

Při putování klidnými lesy, tajemnými loukami a temnými jeskyněmi má každé místo složité hádanky, které je třeba vyřešit. Pokud toužíte po procházkách ohromujícím prostředím s bujnou krajinou, vyzkoušejte náročné hádanky a na cestě potkáte fascinující postavy, bude se vám tato hra líbit.

The Enchanted World On Android si můžete stáhnout z Google Play obchod. To vám umožní vyzkoušet první kapitolu zdarma. Pokud chcete plný přístup, můžete si jej koupit za 2,99 $ do 21. května. Poté bude plná hra k dispozici za 3,99 $.

Více o hře se můžete dozvědět na oficiální stránka Noodlecake. Nebo zamiřte do oficiální webové stránky z The Enchanted World, abyste získali nejnovější aktualizace hry.

Mezitím je tu trochu smutná zpráva. Shooter Shooter Game Mighty Doom Calling It končí do jednoho roku od svého celosvětového vydání.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com