Jste připraveni na výzvu, gladiátore? Vesmírní gladiátoři vás letos v květnu vrhnou do arény!








Space Gladiators vyjde na Android koncem května! Hra vás nakopne do centra Tartaru, vzdáleného mimozemského světa, ze kterého budete muset uniknout. Zde bojujete o nadvládu v arénách, které prověří vaše schopnosti.

Každý běh představuje novou překážku

Tohle není obyčejné setkání s gladiátorem. Space Gladiators vás udrží ve střehu tím, že náhodně představí dobře navržené komory, takže se nemusíte učit rozložení. Nikdy nebudou dva stejné běhy, takže budete muset svůj plán upravit.

Hrozní nepřátelé vesmírných gladiátorů

Když mluvíme o překážkách, musíte se ujmout deseti šéfů a více než padesáti protivníků. Musíte zvládnout vzory a rychle reagovat na každého soupeře, protože mají různé bojové styly.

Tohle není gladiátorská aréna tvého dědečka. Vyberte výzvy, které odpovídají vašemu hernímu stylu a mají samostatné výhody a nevýhody… a některé jsou trochu divné. Nosiči pochodní? Vystřelovače na masové kuličky? Ve Space Gladiators existuje zbraň pro každou vaši potřebu.

Space Gladiators vám umožní vybrat si soupeře, abyste je mohli posoudit, než je shodíte. Toto vypočítané rozhodnutí vám umožňuje navrhnout strategii a vybrat nejúčinnější metody a zbraně k jejich zničení. Zvítězte nad svými protivníky a budete zasypáni dary, včetně nových brnění, zbraní a dokonce i podivných společníků, kteří budou bojovat po vašem boku.

Hra je víc než jen mlátit do hlavy mimozemšťany. Více než 300 položek, které vám umožní personalizovat vaši postavu a zlepšit vaše dovednosti, bude k dispozici, až budete vyhrávat zápasy.

Patří mezi ně cokoli od silných mazlíčků po mocné doplňky, takže si můžete postavit gladiátora, který dokonale zachytí vašeho bojového ducha. Space Gladiators: Premium startuje 23. května Google Play.

Než vyrazíte, podívejte se na článek Hledání domova: Cestovní písně jsou dobrodružstvím s emocionálním grafickým románem, které vyšlo letos v květnu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com