Eve se setkává s protikomandem jako Stellar Blade a Nikke spojí své síly!








Exkluzivní hra Stellar Blade od SHIFT UP pro PlayStation 5 byla od svého debutu koncem dubna obrovským hitem. Vývojář uvedl dvě zajímavé vyhlídky na budoucí aktualizace, které fanoušci velmi očekávali. Stellar Blade se brzy dočká režimu výzvy pro šéfa a crossover s oblíbenou mobilní hrou Goddess of Victory: Nikke.

Pro nezasvěcené je Stellar Blade akční RPG se silným příběhem. Eve, členka elitních sil, je vyslána na Zemi, aby bojovala s tajemným mimozemským nebezpečím „Naytiba“. Na cestě se Eva setkává s několika nezapomenutelnými lidmi, jako jsou talentovaná inženýrka Lily a Adam.

Co zatím víme?

Potenciální partnerství mezi Stellar Blade a Nikke rozproudí herní komunitu vzrušením. Zatímco podrobnosti budou zveřejněny později, vyhlídka na postavy ze Stellar Blade jako Eve, Tachy, Lily a šéf Raven, kteří se objeví v Nikke, je vzrušující.

Eve, drsná protagonistka ze Stellar Blade, bojující po boku vašeho týmu Nikke. Nebo se postavit proti impozantnímu šéfovi Ravenovi ve speciální misi Nikke?

Atraktivitu hry by navíc mohla zvýšit možnost přidání stylového oblečení Goddess of Victory: Nikke do Stellar Blade. Tato vzájemná propagace má potenciál představit zcela novému publiku bohaté postavy a prostředí obou her. To bude přínosem pro obě hry v tomto procesu. Na základě toho, co víme o SHIFT UP, vývojáři za oběma hrami, bude tato spolupráce pravděpodobně obousměrná.

Oficiální Twitter účet Nikke nedávno oznámil spolupráci na oslavu vydání Stellar Blade. Na památku tohoto impozantního týmu obdrželi všichni velitelé Nikke 10x pokročilý náborový poukaz. Nyní ještě nebylo zveřejněno oficiální datum vydání spolupráce a její specifika, ale kolující zvěsti říkají, že to brzy začne.

Nyní, pokud ještě nejste součástí této komunity, můžete získat Goddess Of Victory: Nikke na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na úvodní stránku Construction Simulator 4 je nyní připravena pro předběžnou registraci pro květnové vydání




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com